۱۳۸۸ مهر ۸, چهارشنبه

همه زشتی دیدیم و تلخی

تجربه ثابت کرده است که همیشه فریاد ما دانشجویان از صدای شلیک گلوله های شما بلندتر بوده است.همیشه مشت گره کرده ی ما از ضربه های باتوم شما قوی تر بوده است. بدانید که مددزاده، نبوی، دری و یا مؤمنی و زیدآبادی نه در زندان های شما، که هر کدام در سینه ی ما دانشجویان جای دارند و هر یک از ما خود را ادامه دهنده ی راه آنان می دانیم.

شش ماه گذشت. در این شش ماه چه مصیبت ها که ندیدیم و چه تلخی ها که نچشیدیم. عیدی که سفره ی هفت سینش با عکس دانشجویان دربند تزئین شده باشد، سالی نکو را نوید نمی دهد؛ نشستن در کلاسی که دانشجویانش اجازه ی اظهار عقیده شان را نداشته باشند، به هیچ عنوان نوید آزادی دانشگاه ها را نخواهد داد؛ و بدتر از همه، انتخاباتی که اهمیتی به رأی مردم نمیدهد، نویدبخش وجود آزادی و دموکراسی در یک کشور اسلامی نیست؛ و فجیع تر از آن، وقتی به روی مردم معترض در خیابان هاگلوله می بندند ...

آری کودتاچیان با تغییر نتیجه انتخابات به سود خود و معرفی رئیس جمهوری دروغین، قصد داشتند بار دیگر بر صندلی قدرت تکیه بزنند و با خیالی آسوده اعمال دیکتاتور مآبانه ی خودشان را ادامه دهند.اما نمی دانستتند که مردم ایران نخواهند گذاشت رأیشان را به راحتی به یغما ببرند. ندا را کشتند اما نمی دانستند ندای الله اکبر ما، گوش فلک را کر خواهد کرد. خرداد سبز را به خرداد خونین بدل کردند. کشتار، تجاوز و جنایاتی را مرتکب شدند که هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا اما این جنایات از چشم مردم پنهان نماند و همگان دریافتند که اینان هدفی جز نابودی جمهوریت و اسلامیت نظام ندارند.

آقای احمدی نژاد، شما که خود را رئیس جمهور مردم می دانید، مگر سوگند یاد نکردید که در ایفای مسئولیت هایی که بر عهده گرفته اید، بکوشید از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است، حمایت کنید؟



و اینک آغاز مهر؛ ماهی بدون مهر و عطوفت بلکه سرشار از تهدید و خشونت. ماهی که در آن بسیاری از دانشجویان به جای اینکه در کلاس درس حاضر شوند، در سلول های انفرادی روزهای حبس خود را می شمارند.به چه دلیل؟چون از کاندیدای دیگری به جز آقای احمدی نژاد حمایت کرده اند؟ تو اهل فضلی و دانش، همین گناهت بس

احکام انضباطی دانشجویان در بیشتر دانشگاه ها و ممنوعیت های تحصیلی آنها، نظیر دانشجویان دانشگاه بابل، نمی تواند خبری جز امنیتیتر شدن فضای درون دانشگاه ها را برساند. همه می دانند که هدف بعدی کودتاچیان، دانشگاه ها است. چرا که ترسشان از دانشجو و دانشگاه غیرقابل انکار است. دانشگاهی که روزی قرار بود به پابوسشان برود، اکنون به کابوسشان تبدیل شده است. آنها قصد دارند هر صدای مخالفی را در دانشگاه ها خفه سازند.طرح انضباط اجتماعی، اردوهای سیاسی نهادهای نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، کلاس های آموزشی کارکنان حراست دانشگاه ها و ... همگی گواه بر این مدعا می باشند.

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی ... ما را زسر بریده می ترسانی؟
گر ما ز سر بریده می ترسیدیم ... در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم

آری؛ دست بالای دست بسیار است. تجربه ثابت کرده است که همیشه فریاد ما دانشجویان از صدای شلیک گلوله های شما بلندتر بوده است.همیشه مشت گره کرده ی ما از ضربه های باتوم شما قوی تر بوده است. بدانید که مددزاده، نبوی، دری و یا مؤمنی و زیدآبادی نه در زندان های شما، که هر کدام در سینه ی ما دانشجویان جای دارند و هر یک از ما خود را ادامه دهنده ی راه آنان می دانیم.

دانشجو بارها فریاد زده است که می میرد، اما ذلت را نخواهد پذیرفت. من هم یک دانشجو هستم

هراس از مذاکرات فردا ترس از مسابقه پس فردا

هراس از نتیجه مذاکرات 1+5 که فردا قرار است آغاز شود، با ترس از جمعه سبز همراه شده است. سفر شتابزده منوچهر متکی وزیر خارجه به مسکو برای مشورت با مقامات این کشور، پیش از آغاز مذاکرات فردا بخشی از هراس مورد اشاره است. چهره آشفته و کلام دستپاچه متکی در شبکه های تلویزیونی جهان حکایت کاملی بود از نگرانی ناشی از نتیجه مذاکرات فردا. بخشنامه ها و تهدیدهای مقامات انتظامی درباره مسابقه فوتبال دو تیم پیروزی و استقلال که جمعه بعد از ظهر در استادیوم آزادی برگزار می شود نیز حکایت کاملی است از ترس سبز!

1- در 48 ساعت گذشته شبکه تلویزیونی سی ان ان فیلم هائی را از تاسیسات زیر زمینی اتمی ایران پخش کرده است که حیرت و وحشت از سرانجام کار را چندین برابر می کند. دهانه مراکز اتمی 20 مایلی قم به یک چاه می ماند، اما هواپیماها و ماهواره های جاسوسی توانسته اند تا عمق این دهانه نفوذ کرده و از تاسیسات زیر زمینی عکس تهیه کنند! متعاقب پخش این تصاویر مستند، فیلم هائی پخش شده که توان بمباران این تاسیسات را نشان میدهد.

حاکمیتی متهم به تولید بمب اتمی و فاقد مشروعیت مردمی. نه تنها فاقد مشروعیت، بلکه در محاصره میلیون ها مردمی که دولت آن را کودتائی می دانند و زخم های ناشی از خونین ترین و وحشیانه ترین مقابله نظامی با اعتراضاتشان همچنان خون چکان است و در پی هر فرصتی اند تا به خیابان آمده و رئیس جمهور منتخب خودشان را فریاد کنند: یا حسین، میرحسین!

2- برای آنکه همزمان با مذاکرات اتمی، در تهران سیل جمعیت، پس از پایان مسابقه فوتبال جمعه براه نیفتد چه باید بکنند؟ هر حکومت عاقل و غیر کودتائی، برای چنین موقعیت هائی، راه چاره ای عاقلانه و متمایل به خواست مردم را پیشه می کند، اما نظامی ها و امنیتی های حاکم بر جمهوری اسلامی فاقد این عقلانیت اند. به همین دلیل کوشیده اند برای روز جمعه لقمه را از پشت گردن به دهان بگذارند. علاوه بر تهدید به محاکمه سرپائی تماشاچی های فوتبال در استادیوم یکصدهزار نفره (میزان عقل و درایت را بسنجید: محاکمه سرپائی دهها هزار نفر! آنهم در استادیوم ورزشی) می خواهند در خیابان هم کسانی را دستگیر کنند که وقتی از استادیوم یکصد هزارنفره بیرون می آیند، علیه دولت کودتا و به نفع میرحسین موسوی شعار میدهند و آنها را هم درجا محاکمه و محکوم کنند!

اینها را مقامات انتظامی طی دو روز گذشته به مطبوعات داخل کشور و بعنوان راه حل جلوگیری از شعار و تظاهرات ضد کودتا در روز جمعه گفته اند. البته اسم مستعار این تظاهرات و شعارهای ضد کودتا را گذاشته اند "جنبه سیاسی دادن به مسابقه فوتبال!"

اما کار به اینجا ختم نشده است. بلیت مسابقه نایاب شده، زیرا سپاه هزاران بلیت برای افراد بسیج خریده تا آنها را بعنوان تماشاچی به استادیوم فوتبال بفرستد. یعنی زمینه چینی رویاروئی مستقیم جوان ها با بسیجی ها و ثبت یک کشتار دیگر در کارنامه کودتا. این همه درایتی است که فرماندهان نظامی به کار گرفته اند.

و این همان چشم فتنه ایست که رهبر با خرسندی در دیدار با خبرگان از حال رفته و بی خبر از همه جا مژده داد که در آورده و ختم غائله شده است! یعنی کودتا تثبیت شده است.

اگر چنین شده بود، این همه ترس و لرز از یک مسابقه فوتبال برای چیست؟

روزنامه فوتبال، روز گذشته توقیف خود خواسته خویش را اعلام داشت، زیرا اشاره به همین ماجرای خرید بلیت های مسابقه توسط سپاه برای بسیج و بازار سیاه بلیت کرده بود!

فوتبالی که قرار بود وسیله ای برای سرگرم کردن جوان ها و خانه نشین ساختن مردم – پای تلویزیون و پخش مستقیم بازی- شود، حالا به بلای سبز تبدیل شده است.


مهر 88 آیت الله العظمی منتظری:حكومتى كه‏ در آن منتقدان در زندان و‏ ‏مداحان تملق گو مورد تکریم باشند به سعادت نخواهد رسید

آیت‏الله منتظری در پاسخ به نامه ای که مجمع زنان اصلاح طلب اخیرا خطاب به ایشان نوشته بودند، اعلام کردند: ‏مجددا به
‎مسئولين مربوطه تذكر میدهم از سرنوشت حكومت شاه و ساير‏ ‏حكومتهاى استبدادى جهان عبرت بگيرند. در دنياى امروز با‏ ‏خفقان و بگير و ببند منتقدان و پر كردن‏ ‏زندانها از آزادى خواهان و اجبار آنان به اعتراف و‏ ‏اقرار نسبت به امور خلاف واقع نمى توان حكومت نمود. در حكومتى كه‏ فعالان سياسى در زندان و تحت فشار بوده و‏ ‏مداحان تملق گو و چاپلوسان، مورد تأييد و تكريم باشند، جامعه و مردم‏ ‏هرگز به سعادت و ترقى راهى نخواهند يافت.


بسم الله الرحمن الرحيم ‏

‏حضور محترم مجمع زنان اصلاح طلب
‏‏ضمن عرض سلام و تحيت؛ مطالعه مطالب ارسالى شما موجب نگرانى و تأثر‏ ‏بيش از پيش اين جانب گرديد. نگرانى هاى شما از حوادث و فجايع جارى و‏ ‏عواقب آن و اعمال خلافى كه متأسفانه به نام دين و حاكميت دينى انجام شده‏ ‏و مى‎شود، و همچنين انتظارات شما و ساير اقشار جامعه از مراجع محترم و‏ ‏علماى بلاد و جامعه روحانيت كه بايد مدافع حيثيت دين و مذهب و ملجاء و‏ ‏پناهگاه مردم مظلوم باشند كاملا به حق و بجاست. دفاع از اسلام و حمايت‏ ‏از مظلوم - علاوه بر بيان احكام حلال و حرام - وظيفه اى است كه از جانب‏ ‏معصومين (ع) در زمان غيبت حضرت ولى عصر ارواحنافداه بر عهده عالمان‏ ‏دين گذاشته شده است.

‏اينجانب در حد توان، و بنابر احساس مسئوليت و وظيفه انسانى و شرعى ،‏ ‏در رابطه با حوادث و فجايع پس از انتخابات و تضييع حقوق معترضين به‏ ‏نتيجه انتخابات اخير و ضرب و شتم و كشتار عده اى بيگناه و نيز‏ ‏دستگيرى تعداد زيادى از نخبگان و فعالان سياسى و اعتراف گيريهاى‏ ‏اجبارى و خلاف شرع و هتك حرمت افراد با پخش مصاحبه هاى بى مايه ‏ ‏تلويزيونى مطالبى را عنوان نموده ام ; به اميد آن كه در جهت اصلاح امور و‏ ‏تنبه مسئولين مربوطه و جبران اعمال خلاف گذشته و بازگشت آرامش به‏ ‏جامعه و نيز اعتماد مردم به حاكميت منشأ اثر باشد.

‏مجددا به مسئولين مربوطه تذكر مى‎دهم از سرنوشت حكومت شاه و ساير‏ ‏حكومتهاى استبدادى در جهان عبرت بگيرند. در دنياى امروز با ايجاد‏ ‏خفقان و رعب و وحشت و جو پليسى و بگير و ببند منتقدان و پر كردن‏ ‏زندانها از انديشمندان و آزادى خواهان و اجبار نمودن آنان به اعتراف و‏ ‏اقرار نسبت به امور خلاف واقع نمى توان حكومت نمود. در حكومتى كه‏ ‏نخبگان منتقد و فعالان سياسى در زندان و تحت فشار و محروميت بوده و‏ ‏مداحان تملق گو و چاپلوسان، مورد تأييد و تكريم باشند، جامعه و مردم‏ ‏هرگز به فلاح و سعادت و رشد و ترقى راهى نخواهند يافت.

‏در ضمن آنچه را در شكوائيه خود در مورد فرزندان آورده ايد، به‏ ‏عزيزتان بگوييد يكى از اهداف آفرينش ، امتحان افراد است كه چه كسانى‏ ‏بهترين اعمال را دارند. خداى عزيز در آيه دوم سوره ملك مى‎فرمايد: (الذى خلق الموت والحيوة ليبلوكم ايكم احسن عملا) يعنى خداوند‏ ‏مرگ و زندگى را آفريد تا افراد آزمايش شوند كه چه كسى بهتر عمل‏ ‏مى‎كند. عده اى با رياست و حاكميت امتحان مى‎شوند تا معلوم شود در‏ ‏عمل تا چه حد پايبند ارزش ها خواهند ماند; و اين كه آيا خود و مقامات‏ ‏دنيوى را فداى ارزش ها مى‎نمايند و يا ارزش ها و اعتقادات را در خدمت‏ ‏مقامات و اميال چند روزه خود مى‎خواهند; و همچنين عده اى با محروميت و‏ ‏مظلوميت امتحان مى‎شوند تا معلوم شود در راه انجام وظيفه و دفاع از‏ ‏حقوق خود و ديگران تا چه حد صبر و استقامت مى‎كنند، كه در اين صورت‏ ‏طبق وعده الهى اجر بى حساب خواهند داشت؛ و يا اين كه مأيوس مى‎شوند‏ ‏و صحنه را براى قدرت طلبان خالى مى‎نمايند.

‏اميدوارم تا دير نشده مسئولين ما به خود آيند و روش و شيوه خود را تغيير‏ ‏دهند و اشتباهات گذشته را جبران نموده و فاصله بين مردم و نظام را با‏ ‏اخلاق كريمه و تأسى به معصومين (ع) از بين ببرند.

‏‏توفيق شما را در انجام وظائف شرعى و ملى و همچنين صبر و پايدارى شما را‏ ‏از خداوند بزرگ مسألت دارم.

تنوع برنامه صدا و سیما

دوازده سال زندان برای چهار پرونده سیاسی در مناطق کردنشین

چهار شهروند کرد در طی چهار پرونده مجزا در طی روزهای اخیر از سوی دادگاه انقلاب جمعاً به تحمل 12 سال زندان محکوم شدند.
به گزارش کمیته کردستان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در طی روزهای اخیر، شورش مام رحمانی، 25 ساله، از اهالی یکی از روستاهای میاندوآب به اتهام همکاری با اپوزیسیون کرد از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب شهر مهاباد به تحمل 5 سال حبس تعزیری محکوم شد.
در پرونده ای مشابه یک شهروند دیگر کرد به نام علی احمدی، اهل مهاباد به اتهام همکاری با احزاب کرد در دادگاه انقلاب حکم محکومیت خود به تحمل 5 سال حبس تعزیری را دریافت کرد.
همچنین طی گزارشات دریافتی دو جوان به نامهای هژار خانی و رامین کوهی از اهالی مهاباد به اتهام کلیشه ای، همکاری با احزاب کردی هر یک به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شدند.
از روند دادرسی و همچنین رعایت حقوق متهمان همچون حضور وکیل مدافع منتخب در طول جلسه دادگاه اطلاعی در دست نیست.

عکس هایی از سعید حجاریان پس از آزادی



http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs260.snc1/10731_164645013419_741908419_3629100_8110508_n.jpg

انتقاد انجمن دفاع از آزادی مطبوعات از اعمال فشار بر روزنامه نگاران

انجمن دفاع از آزادی مطبوعات با انتشار بیانیه ای نسبت به وضعیت روزنامه نگاران ابراز نگرانی کرد.

این انجمن در این بیانیه نسبت به آنچه" ادامه‌ بازداشت و تهدید روزنامه‌نگاران و اعمال فشارهای گوناگون بر مطبوعات منتقد " خواند اعتراض کرد.

نویسندگان این بیانیه که بازداشت روزنامه نگاران را بعد از انتخابات ریاست جمهوری غیر قانونی می دانند از "اعمال فشار و تهدید" علیه این افراد به شدت انتقاد کرده اند.

این انجمن در بیانیه خود اعلام کرده که نگران شرایط دشوار حبس و چگونگی برخورد با عیسی سحرخیز، کیوان صمیمی و احمد زیدآبادی، اعضای شورای مرکزی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات است.

این انجمن همچنین با نام بردن از سایر روزنامه نگاران و نویسندگان در بند از "فشارهای روحی، روانی و جسمی "وارد شده بر آنها انتقاد کرده و گفته که چنین برخوردهایی با قانون اساسی ایران، اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق نامه های بین المللی همخوانی ندارد.

در این بیانیه به احضارها و تهدیدهای مستقیم و غیر مستقیم اهالی مطبوعات توسط نهادهای امنیتی اشاره و از مسئولان خواسته شده از اعمال این گونه فشارها پرهیز و همه روزنامه نگاران و صاحب نظران بازداشت شده را بدون قید و شرط آزاد کنند.

محمدرضا زهدی، نایب رییس انجمن دفاع از آزادی مطبوعات در این باره به بی بی سی فارسی گفت: اینکه اهالی مطبوعات را در بازداشت نگه می دارند و یا با وثیقه های بسیار سنگین آزاد می کنند توجیه منطقی ندارد.

وی با اشاره به برخی تهدیدها و برخوردهای نامناسب گفت: احضارهای غیر رسمی یا گاهی تلفنی برخی روزنامه نگاران، بازدید مطالب روزنامه ها قبل از انتشار و یا دستورات مراجع مختلف مبنی بر اینکه در مطبوعات به چه موضوعاتی پرداخته بشود یا نشود، مایه ناراحتی است.

آقای زهدی اخبار مربوط به وضعیت روزنامه نگاران بازداشت شده و ابهام در مورد وضعیت آنها را بسیار نگران کننده خواند.

سعید حجاریان آزاد شد

حجاریان

سعیدحجاریان که خانواده اش به شدت نگران وضعیت جسمانی وی بودند امروز آزاد شد

سعید حجاریان، از چهره های سرشناس اصلاح طلبان و مشاور سیاسی رئیس جمهوری سابق ایران که در روز 26 خرداد ماه، بعد از انتخابات ریاست جمهوری دستگیر شده بود، امروز بعد از تحمل 106 روز حبس، آزاد شد.

او در انتخابات ریاست جمهوری اخیر از حامیان میر حسین موسوی، یکی از دو نامزد اصلاح طلب بود و پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری به همراه ده ها تن از سیاستمداران اصلاح طلب، روزنامه نگاران و معترضان بازداشت شد.

آقای حجاریان بعد از دستگیری ضمن استعفا از عضویت در شورای مرکزی حزب مشارکت، از کلیه مواضع خود عقب نشینی کرد و گفت که متوجه اشتباهات خود شده است.

در متنی که اعلام شد توسط آقای حجاریان نوشته و در دادگاه توسط سعید شریعتی، عضو دیگر شورای مرکزی جبهه مشارکت خوانده شد، آمده بود: "متأسفانه در ایران با ضعف علوم انسانی، به خصوص در رشته های جامعه شناسی و علوم سیاسی مواجهیم و علی رغم گسترش مراکز آموزشی عالی و کثرت دانشجو در رشته های علوم انسانی، متون آن از عمق چندانی برخوردار نیست و مطالب با ترجمه های اغلب ناقص و بدون نقد در اختیار دانشجویان گذاشته می شود".


سعید حجاریان که خود دارای مدرک دکترای علوم سیاسی است و به گفته کارشناسان از برجسته ترین تئوریسین های علوم انسانی ایران محسوب می شود در بازداشت، با حضور در یک میزگرد تلویزیونی تاکید کرد که بعد از آزادی هم از مواضع جدیدی که اتخاذ کرده عقب نشینی نخواهد کرد.

آقای حجاریان که به دلیل وخامت وضع جسمی در زمان بازداشت به بیمارستان منتقل شده بود با حضور در برابر دوربین های تلویزیون ایران اعلام کرد در جایی به سر می برد که از زندان "مفرح" تر است و "برادران سپاه به خوبی به او رسیدگی می کنند" او گفت پزشک مرتبا او را ویزیت کرده و از امکانات آب درمانی هم برخوردار است.

اما خانواده آقای حجاریان که گفته بودند به خاطر کوچکی محل نگهداری، امکان تحرک برای او فراهم نبوده و دچار پوکی استخوان و تحلیل عضلات شده است این اظهارات را "افشا کننده" شرایط سخت زندان خواندند.

سعید حجاریان از سازماندهندگان وزارت اطلاعات ایران بود و پیش از خروج از این وزارتخانه در سال های اول دهه 70 خورشیدی (در پی به وزارت رسیدن علی فلاحیان)، در دوران وزارت محمد ری شهری سمت معاونت امور سیاسی او را به عهده داشت.

او ده سال پیش در حالی که نایب رئیس شورای شهر تهران بود در برابر ساختمان این شورا مورد سوء قصد قرار گرفت و از آن تاریخ به علت آسیب دیدگی سیستم اعصاب مرکزی دچار مشکلات حرکتی و گفتاری است.

سعید عسگر، که در اسفند سال 1378 گونه سعیدحجاریان را مورد اصابت گلوله قرار داد در آن هنگام دانشجوی دانشگاه آزاد بود.

وی پس از دستگیری به 15 سال زندان محکوم شد اما بعد از مدت کوتاهی آزاد شد.

سفر وزیر امور خارجه ایران به پایتخت آمریکا

آمریکا می گوید که به منوچهر متکی برای بازدید از دفتر حافظت منافع ایران در واشنگتن مجوز داده است

آمریکا تایید کرد که منوچهر متکی، وزیر امور خارجه ایران به واشنگتن پایتخت آمریکا سفر کرده است. هم زمان، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا به ایران درباره احتمال انزوای بیشتر هشدار داد.

پی چی کراولی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه، 30 سپتامبر، اعلام کرد که وزیر امور خارجه ایران برای بازدید از دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن به این شهر سفر کرده است.

دفتر حفاظت منافع ایران در سفارت پاکستان در واشنگتن واقع است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد که منوچهر متکی در واشنگتن با مقام های آمریکایی دیدار نخواهد کرد.

منوچهر متکی برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به شهر نیویورک سفر کرده بود.

او روز سه شنبه در نیویورک موضع گیری های کشورهای غربی علیه مرکز اتمی قم که ایران اخیرا وجود آن را به آژانس بین المللی انرژی اتمی اطلاع داده را اشتباهی استراتژیک خواند.

اما همتای آمریکایی او، هیلاری کلینتون روز چهارشنبه در نیویورک بار دیگر به ایران در مورد تغییر سیاست اتمی این کشور هشدار داد.

او تاکید کرد در صورتی که ایران به تعهدات بین المللی اش عمل نکند، با انزوا و فشار بین المللی بیشتر مواجه خواهد شد.

گروه 1+5 پنجشنبه یکم اکتبر در شهر ژنو سوئیس با ایران وارد مذاکره خواهد شد.

نمایندگان ایران برای شرکت در گفتگوهای هسته ای با گروه 1+5 به سوئیس سفر کرده اند.

مذاکره کنندگان ایران به ریاست سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و سرپرست مذاکرات هسته ای، برای مذاکره پیرامون فعالیت ها و برنامه های اتمی جمهوری اسلامی تهران را به مقصد ژنو، محل برگزاری مذاکرات، ترک کرده اند.

نمایندگی گروه 1+5 در مذاکرات ژنو را، مدیران سیاسی وزارت خانه های خارجه پنج کشور عضو دایم شورای امنیت - آمریکا، روسیه، چین، بریتانیا، و فرانسه- همراه با نمایندگان کشور آلمان و اتحادیه اروپا برعهده خواهند داد.

رئیس جمهوری ایران پیشنهاد کرده است که مذاکرات کشورش با پنج عضو دائمی شورای امنیت و آلمان، تا سطح سران اتقاء یابد.

۱۳۸۸ مهر ۷, سه‌شنبه




استاد ايراني دانشگاه واشنگتن موفق به توليد برق از درختان شد

بر اساس تحقيق جديدي كه در نشريه موسسه مهندسان برق و الكترونيك (The IEEE Transactions on Nanotechnology) به چاپ رسيده، مي‌توان از درختان انرژي الكتريكي گرفت كه هر چند ميزان آن اندك است، اما توليد آن در مقادير زياد و قابل توجه امكان پذير است.

پرويز درباره اين دستاورد جديد مي‌گويد:‌ تا جايي كه ما مي دانيم اين اولين پژوهشي است كه طي آن محققان موفق شده‌اند با چسباندن الكترودها به داخل يك درخت به طور كامل از آن برق به دست بياورند.

محققان دانشگاه MIT در پژوهشي كه سال گذشته انجام شد، دريافتند زماني كه يك الكترود در درون گياه قرار گيرد و الكترود ديگر در خاك اطراف آن جاسازي شود، انرژي با ولتاژ بالاي 200 ميلي ولت از گياهان قابل دستيابي است.

اين محققان از آن زمان شركتي را راه‌اندازي كردند، كه حسگرهاي جنگلي در تعداد انبوه براي استخراج اين منبع انرژي الكتريكي جديد توليد كند .

مهندس بابك پرويز و تيم تحقيقاتي وي در دانشگاه واشنگتن هم در جست‌وجوي يك تحقيق آكادميك در حوزه استفاده از برق درختان به وسيله ساخت مدارهايي براي بيرون كشيدن اين انرژي بودند.

آنها براي نخستين بار موفق شدند يك مدار الكتريكي را تنها با استفاده از برق درخت به كار بياندازند.

اين محققان وسيله اي موسوم به «مبدل تقويتي» ابداع كرده‌اند كه مي‌تواند با همين اندك برق موجود در درخت به كار بيافتد. اين وسيله ولتاژ پايين را دريافت كرده و آن را براي توليد برق و خروجي بيشتر ذخيره مي‌كند. براي مثال اين دستگاه اگر حداقل 20 ميلي ولت ورودي برق داشته باشد، خروجي آن 1/1 ولت خواهد بود كه مي‌تواند حسگرهاي با مصرف پايين را به كار بياندازد.

کاریکاتور: در حاشیه نصب دوربین در مدارس



بیانیه دفتر تحكیم وحدت به مناسبت آغاز سال جدید تحصیلی: رمز بهروزی ایستادگی و مقاومت است

دفتر تحیکم وحدت با صدور بیانیه ای به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، ضمن تبریک شروع سال تحصیلی خواستار آزادی
زندانیان پس از کودتای انتخاباتی شد.
متن کامل بیانیه دفتر تحکیم وحدت در ادامه می آید:

دانشگاه امسال تلخ تر از هر سال گشایش می یابد، که هنوز داغ های بسیار بر دل آن است. "اکنون ما مانده ایم و زندان هایی آباد و دانشگاه هایی ویران؛ قبرستان هایی پررونق و جامعه ای رنجور. امروز بهترین روزنامه آن است که بسته باشد، بهترین زبان آن است که بریده باشد، بهترین قلم آن است که شکسته باشد، و بهترین متفکر آن است که اصلا نباشد. دانشجو، سیاست پیشه و روشنفکر و روزنامه نگار همه تاوان استقلال خود را می پردازند و هر کس سر بر آستان ندارد آستین را به خون جگر بشوید که ستاد کودتا جز مرید مطیع نمی پسندد. امروز جانی تاوان انتقادی است. هیچ جای دنیا با دانشگاهیان خود چنان نمی کنند که درین دیار می کنند."

دانشگاه هنوز بر زخم ها و جراحات خود مرهم نگذارده که سال تحصیلی جدید آغاز می شود. حمله ددمنشانه مشتی بدسگال و بداندیش به دانشجویان حق خواه کوی دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان، شیراز و... به فاصله کمی از "نمایش انتخابات" موجب شد دمل خاطرات کهنه 18 تیر 78 بار دیگر سر باز کند، اشک مظلومیت بر رخسار دانشگاه بنشیند و عفونت نفرت فوران کند. کینه انباشته دولتیان طی 4 سال گذشته نسبت به دانشگاه چنان بود که کار را به همین جا ختم نکردند و حمله به دانشگاه را با بازداشت گسترده دانشجویان در جای جای کشور ادامه دادند.

حمله مغول وار مشتی اراذل و اوباش با پشتیبانی نیروی انتظامی به دانشجویان معترضٍ مسالمت جو، به خاک و خون کشیدن خوابگاه های دانشجویی و سپس بازداشت گسترده دانشجویان و شکنجه و بدرفتاری با آن ها حین بازداشت و محاکمه ایشان و صدور احکام سنگین، رنگین و ننگین برای ایشان و در مقابل، کوهی از گفتگوهای بی حاصل و اظهار تاسف ها و محکوم نمودن حمله به دانشجویان از سوی دولت، مسئولین دانشگاه ها و نمایندگان مجلس و تشکیل هیئت های به اصطلاح حقیقت یاب، که هیچ گاه هم موفق به کشف هیچ حقیقتی نشده و نمی شوند، و در نهایت ختم کردن همه پیگیری ها و حقیقت جویی ها به برخورد "قاطع" با سربازی مفلوک برای دزدیدن ریش تراش الحق شرح قصه پرغصه ای است که به نام عدالت گستری در طول سالیان گذشته بارها بر دانشجویان رفته است.

باری، کودتاچیان از دانشگاه ضربه ها خورده بودند و قصد داشتند حساب دانشگاه را کف دستش بگذارند. در کنار بازداشت های گسترده دانشجویان در روزهای پس از انتخابات، معترضینٍ روز هجدهم تیرماه، سالروز فاجعه تلخ حمله به کوی دانشگاه تهران، را در کمپ کهریزک به بند کشیدند و شدت عمل را بر جان انسان های بیگناه از مرز حیوانیت گذراندند تا بار دیگر خاطره روز هجدهم تیرماه، روزی که با نام دانشگاه گره خورده، را با قساوت و شناعت همراه کنند و در اذهان همگان حکاکی کنند که اگر دوگانه "دانشگاه" و "اعتراض" در کنار هم بنشیند "قساوت" و "جنایت" در حق دانشگاه نیز از اجزای جداناپذیر آن خواهد بود. این حوادث که روی داد نشان داد که هنوز هم دانشگاه مظلوم ترین نقطه جغرافیایی ایران است.

پروژه مضحک اعتراف گیری از سابقون فعالین دانشجویی، صدور احکام سنگین قضایی برای دانشجویان زنجان و بابل، ستاره دار کردن مجدد دانشجویان، صدور احکام محرومیت از تحصیل و تبعید برای دانشجویان و... به معنای آن بود که آزادی ستیزان تقریبا تمام راه های ممکن برای سرکوب و مقابله با دانشگاهیان را در طول کمتر از سه ماه آزموده اند. تنها برگماردن مجری فرمان تقلب در انتخابات اخیر به صدارت وزارت علوم مانده بود که چرخه سرکوب دانشگاه و دانشگاهیان در چند ماه گذشته تکمیل شود. فردی که کوس رسوایی عملکردش در انتخابات گذشته حتی صدای نمایندگان منقاد و مطیع مجلس هشتم را هم درآورد. اجرای تقلب در انتخابات کم نبود که جعلی بودن مدرک تحصیلی هم بر آن افزوده شد. تشکیک در مدرک تحصیلی حل نشده بود که دزدی علمی از دستاوردهای دیگران بر ملا شد تا دهن کجی آشکار در همین ابتدای کار به خرمن علم و دانش جلوه ای تام و تمام بیابد.

اما با این همه سرکوب و جنایت باز هم اقتدارگرایان از بازگشایی دانشگاه ها هراسی عظیم در دل دارند. آن ها خود می دانند که اگر قرار بود سرکوب و داغ و درفش کارگر بیفتد باید تاکنون این اتفاق می افتاد. 4 سال زمان کمی برای زمینگیر کردن نهاد دانشگاه نبود. اما دانشگاه و دانشگاهیان بر حق خود و بر حق ملت ایستادند و پایمردی کردند. از همین روست که در روزهای منتهی به بازگشایی دانشگاه ها بر گزمه های خود که روزی در لباس دانشجو آن ها را روانه دانشگاه ها کرده اند علنا عناوین افسر و فرمانده می نهند و آن ها را به جان دانشگاه می اندازند و در سوی دیگر سراسیمه دانشجویان را کرور کرور به استنطاق خانه های مراکز امنیتی فراخواندند و به تذکر و یا تنبیه دانگ می گیرند و بانگ برمی آورند که نکند به فریادی یا سخن گفتنی و یا حتی نجوایی خواب بامداد رحیل اقتدارگرایان و دزدان رای ملت را آشفته سازند.

دانشگاه مهد آرمان گرایانی است که پاک، صادق و شجاع زیست کرده اند. هنوز هم مهر و آذر را با دانشگاه می شناسند، دانشگاهی که سرشار از حرکت آفرینی است. نهاد دانشگاه از ابتدای تاسیس در ایران زمین نهادی به غایت مظلوم بوده است. نهادی که هم می خواستند باشد و هم می خواستند که نباشد. باشد تا نیروی متخصص تربیت کند، باشد که گره های عظیم عقب افتادگی و توسعه نیافتگی این سرزمین را به سر پنچه تدبیر بگشاید، اما نباشد که جوانان آزادیخواه ایرانی انتقاد و اعتراض را نیاموزند، نباشد که جوانان ایرانی با حقایق و دقایق امور جهان آشنا نشوند تا چشم و گوششان باز نشود، نباشد تا گریبان حاکمان را به طعنه نستانند و حق ملت را مطالبه نکنند. اما غافل از این که علم آموزی و حق خواهی و آموختن تخصص در کنار انتقاد و اعتراض اجزائی جدایی ناپذیر از یکدیگر بوده و هستند.

لذا اقتدارگرایان در هر دوره به فکر چاره افتاده اند و به جای حل پارادوکس نظری و عملی خود در قبال دانشگاه دست به جراحی های بی حاصل این بدن رنجور زده اند، خاطر خرم دانشگاهیان را خصمانه خسته اند تا به خیال خام خود دانشگاه را آن گونه که می خواهند بسازند. آن ها به تصفیه دانشگاه از اساتید و دانشجویان منتقد و دگراندیش نیز بسنده نکرده اند و دست به تصفیه علوم نیز برده اند. در این میان علوم انسانی بی تاب از جراحی های بی حاصل دهه 60 بار دیگر زیر تیغ مدعیان قرار گرفته است تا دانشجویان فرا نگیرند آن چه می بایست فرا گیرند. در این میان حتی تعطیلی دوباره دانشگاه ها به بهانه های واهی و پاك كردن صورت مسئله نیز در دستور كارشان قرار گرفته است. این راه نیز اگر چه تن زخمی علم را کاردآجین و مجروح می کند اما عرض خود می برند و زحمت ما می دارند چرا که همانند نوبت های پیشین این راه نیز بی سرانجام خواهد بود. دانشجو به صفت جویندگی اش بار دیگر می جوید و دانش را، حتی به سین، می یابد.

زندگی برای دانشجو تماما سیاست نیست اما سیاست بخش انکار ناپذیر آن است. دانشگاه نهایتا راهی برای بهتر زیستن، صادقانه عمل کردن به دور از دغدغه های روزمرگی است. آن چه که در درجه اهمیت برخوردار است نحوه رفتارهاست و نهایت عمل نیز هدف مندی و انجام رسالت خطیری است که بر عهده دانشجویان است. بعد از انتخابات ریاست جمهوری و نتایج غیرقابل قبول آن طبقه متوسط شهری به نتایج اعتراض و دیگر اقشار جامعه نسبت به آن شک کرد. اعتراض مدنی و مسالمت آمیز مردم با خشونتی خارج از حد تصور از سوی حاکمیت رو به رو شد و از روز پس از انتخابات، حاکمیت ارتکاب اشتباهات فاحش در برخورد با معترضین را بر طبق تحلیل های آشفته و غلط آغاز کرد و ادامه داد.

اعتراضات فراگیر مردم در شهرهای بزرگ زمانی که با ایستادگی دو کاندیدای معترض اصلاح طلب همراه شد جنبش اعتراضی سبز را به وجود آورد. ماهیت شکل گیری این جریان سیاسی–اجتماعی تنها در مطالبه کلان انتخابات خلاصه نمی شود بلکه محصول تلاش طولانی و سالیان سال فعالین مدنی، سیاستمداران تحول خواه، فعالین اجتماعی، هنرمندان و... بود که آخرین مرحله آن بعد از بن بست اصلاحات انتخابات محور در سال 1384 شکل گرفته بود. از سال 1384 به این سو حرکت نهادهای مدنی اعم از اقوام، اصناف، زنان و سازمان های غیر دولتی حقوق بشری و نیز حرکات دانشجویان نگاه مطالبات گرایی را در جامعه رشد داد.

این نگاه مطالبه گرا و جزء نگر و گام به گام به جای نگاه کلان نگر اصلاح طلبانه قدرت محور جای خود را در جامعه باز کرد و در نهایت میان محدودیت های درون حاکمیتی در انتخابات ریاست جمهوری دهم وارد شد و توانست بخشی از نیروهای اجتماعی را که نگاه سنتی–مذهبی اما صادقانه داشتند را در کنار خود ببیند. این تعامل می تواند فضای تنوع اجتماعی را به همگرایی ملی سوق دهد. جنبش سبز ملت ایران نتیجه اعتراض بیشتر اقشار میانه شهری است و در پی آن مقاومت و ایستادگی میرحسین موسوی و شجاعت انکار ناپذیر مهدی کروبی از این حرکت خودجوش است. ریشه این حرکت در تلاش های طولانی فعالان مدنی و سیاسی و دانشجویی و احزاب تحول خواه است که سران بسیاری از آنان بدون آن که نقش رهبری در حرکات اخیر مردم داشته باشند به اتهامات نادرست در زندان هستند و بسیاری در معرض تهدید برای دستگیری و انواع فشارها قرار دارند.

اعتراضات مدنی و گسترده مردم در پی انتخابات اخیر نشان داد که به راستی دانشجویان، زنان، کارگران، معلمان و... در طول سالیان گذشته بر عبث نپاییده اند و حرکات آنان نه تنها بی فایده نبوده که ثمرات نیک و پرباری نیز داشته است. حوادث اخیر نشان داد که رمز بهروزی همانا ایستادگی و مقاومت است، اصرار بر حرکت های مسالمت آمیز و مدنی است، پرهیز از تندوری، هیجان زدگی کاذب و پرهیز از خشونت ورزیدن در مقابل خشونت حاکمیت است. فعالین دانشجویی در این دوره بایستی موارد ذیل را در سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند:

1- افزایش سطح تحلیل و آگاهی دانشجویان: با فعال شدن عرصه عمومی، فعالین دانشجویی باید توجه خود را بیش از پیش به دانشگاه ها، به عنوان گروهی مرجع، معطوف کنند و با استفاده از پیشینه تحولات در سالیان گذشته در ایران سعی کنند آگاهی عمومی دانشجویان را نسبت به فضای موجود ارتقا دهند. دید عموم دانشجویان، خصوصا دانشجویان ورودی جدید، را با توجه به ظرفیت های موجود در حاکمیت، احزاب، اشخاص و.... واقع بین کنند تا از یک سو حرکت های عصبی، کور، خشن، بی نتیجه و پرهزینه به حرکت های عقلانی، مسالمت آمیز و مدنی بدل گردد و از سوی دیگر از رخنه کردن یاس و ناامیدی در پیکره دانشگاه در مواجهه با واقعیات موجود جلوگیری شود. گسترش فضای نقد منصفانه و آسیب شناسی واقع بینانه حرکت های اخیر در دانشگاه ها می تواند به محکم و استوار برداشتن گام های بعدی کمک شایانی کند. بی شک توانمندی عمومی دانشجویان در تحلیل کلی مسایل و انتخاب مسیر درست و راهگشا از سوی آنان مانند گذشته می تواند این عقلانیت را به کلیت جامعه نیز تعمیم و تسری دهد.

2- اتحاد حداكثری بر سر مطالبات حداقلی: پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم و آگاهی عمومی و واقع بینی خیل عظیمی از دانشجویان، خصوصا افرادی که تا پیش از این ناآگاهانه با جبهه اقتدارگرایی برای سرکوب دانشگاه همراهی می کردند، همچنین انگیزه بالای عموم دانشجویانی که تا پیش از این توجهی به مسایل اجتماعی و سیاسی پیرامون خود نداشتند برای فعالیت و حضور در صحنه، فرصتی استثنایی را به وجود آورده تا نهادها و تشکل های با سابقه دانشجویی پیش قدم تعاملی حساب شده؛ روشن و سازنده با سایر دانشجویان شوند و سعی کنند تا حد امکان دانشجویان دغدغه مند را حول مطالبات حداقلی متحد کنند. تا از این رهگذر بتوانند پتانسیل قوی و گسترده به وجود آمده را در مسیر حصول نتایجی مشخص و ملموس سوق دهند. بازگشت دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه، بازگشت اساتیدی که اجبارا بازنشسته و خانه نشین شده اند و توقف این روند، جلوگیری از دخل و تصرف های غیرکارشناسی و ناصواب در قالب انقلاب فرهنگی در علوم انسانی و... می تواند پیشنهاداتی جهت طراحی مبنایی بر اساس مطالبات حداقلی جهت ائتلاف و اتحاد حداکثری دانشجویان باشد.

3- پیگیری مجدانه حقوق بشر: دانشجویان حق طلب باید مثل گذشته فریادگر ظلم و بیدادی باشند که بر آزادیخواهان و رادمردان و شیرزنان این سرزمین می رود. نباید برادران و خواهران خود که در زندان ها تحت انواع و اقسام فشارها قرار دارند را تنها بگذاریم. نباید نمایش های نخ نما شده اقتدارگرایان را که از جسم رنجور این عزیزان برای بیان مهملات ذهنی خود استفاده می کنند را باور کنیم. نباید بر آنان که روزهای سختی را گذارنده و می گذرانند کمان ملامت بکشیم و با این کار درست در مسیری گام برداریم که مورد علاقه و مد نظر کودتاچیان است. دفاع از حقوق بشر بیش از گذشته بایستی در سرلوحه فعالیت های دانشجویان باشد و در این راه از هر امکانی جهت فریاد زدن حق کشی های موجود استفاده کرد.

4- تاكید بر فعالیت های مسالمت آمیز و پرهیز از خشونت: تحمل و مدارای عمومی مردم در مقابل خشونت بی حد و حصر نظامیان در ماه های گذشته قابل ستایش و نشانه رشد یافتگی و مدنیت عمومی جامعه است. بی شک پاشنه آشیل تداوم این جنبش دست زدن به خشونت است. هر چند حاکمان قصد دارند که مردم را به خشونت وادارند تا بتوانند جنبش را به انحراف بکشند، فعالین با تجربه اجتماعی و سیاسی بایستی به ادامه روند مسالمت آمیز موجود در سطح جامعه و در دانشگاه ها تاکید بسیار کنند.

حاکمیت اقتدارگرا و خشن و نهادهای امنیتی مرتبط با آن بایستی به کارنامه عملکرد خود در طول حداقل 4 سال گذشته و نتیجه اعمالشان نظری بیفکند. بر بی نتیجه بودن بگیر و ببندها و برخوردهای قهری خود با دانشگاه در طول این سالیان بنگرند و رویه خویش را اصلاح کنند. دانشگاه به خاطر تمام جراحاتی که حداقل در طول 3 ماه گذشته از سوی حاکمیت بر پیکرش نشسته بیش از گذشته معترض و حتی عصبانی است. محیط عمومی دانشگاه ها به علت برخوردهای غیرعقلانی متعدد اخیر ملتهب است.

دانشگاه نمی تواند خالی از انتقاد و اعتراض باشد. برخورد غیرعقلانی با دانشگاه و عدم پذیرش واقعیات موجود نتیجه معکوس دارد و به سرعت نتیجه این حرکات در محیط دانشگاه ها ظهور و بروز پیدا می کند. گروه های تروریستی فرصت طلبی هستند که دل در گروی این آب و خاک ندارند و مترصدند از فرصت به وجود آمده غیرمسئولانه در جهت اهداف خود سوء استفاده کنند. در صورت نادیده گرفتن مطالبات به حق دانشجویان و تنگ شدن عرصه برای حرکت های معقول دانشجویی، عرصه برای سوء استفاده این گروه ها برای نیرو گرفتن از دانشگاه در جهت اهداف شوم خود آغاز می شود که دود آن بیش از همه به چشم حاکمیت خواهد رفت و متضرر اصلی ملت و کشور ایران خواهند بود.

در همین راستا در ابتدای سال تحصیلی جدید به اندک نیروهای عقلانی موجود در حاکمیت باید توصیه کرد که از راه پراشتباه گذشته از هر کجا که بازگردند دیر نیست. خواباندن التهاب دانشگاه ها با زدن و بستن و گرفتن امکان پذیر نیست که این خود نفتی است بر آتش التهابات موجود. برای فرونشاندن التهابات بایستی حق دانشجویان مظلوم از ظالمان بی هیچ معطلی ستانده شود، دانشجویان در بند آزاد شوند، روند محاکمه ناعادلانه، اخذ اعترافات زیر فشار و صدور احکام سنگین متوقف شود، از دانشجویان اعاده حیثیت شود، قاتلین دانشجویانی چون محسن روح الامینی، کیانوش آسا، پرنداخ، امیر بروایه، امیر جوادی فر و... به سرعت شناسایی و مجازات شوند، حمله کنندگان به کوی دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شیراز شناسایی و خط و ربط آن ها به مردم معرفی شود. حق فعالیت مسالمت آمیز و در چارچوب قانون در دانشگاه ها برای کلیه فعالین دانشجویی به رسمیت شناخته شود. تنها در این صورت است که می توان بر جراحات موجود بر پیکر دانشگاه مرهم نهاد و آن را آرام کرد.

دانشگاه باور به حرکت اصلاح طلبانه و مسالمت آمیز دارد و نه حرکتی انقلابی، چراکه باور اصلاح طلبانه به دموکراسی می رسد و دموکراسی از راه مطالبه محوری و احترام به جامعه مدنی محقق می شود. میان نهادهای مدنی، احزاب سیاسی و فعالان سیاسی با دانشگاه بایستی رابطه تعاملی وجود داشته باشد و مکررا باید گفت که این رابطه با نهاد های اجتماعی رابطه ای مستقل و مرتبط است. تلاش دانشگاه در جهت ایجاد گفتمان اقناعی برای تردیدهای فراوان دانشجویان و مردم است و در عین حال ایجاد فضایی برای گفتگو و گسترش حق و فرصت پی گیری مطالبات و گفتگوی مستقیم و بدون دغدغه و سانسور با دانشجویان و نهاد های اجتماعی است.

دفتر تحکیم وحدت ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به عموم دانشجویان عزیز و اساتید محترم خواستار آزادی هر چه سریعتر گروگان های کودتای انتخابات اخیر از زندان هاست که اکنون بیش از 100 روز است که در شرایط سخت و ناگواری را سپری می کنند. دانشگاه بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن فرزندان خود دکتر سعید حجاریان، دکتر امینی، دکتر احمد زیدآبادی، عبدالله مومنی، کیوان صمیمی، جهانبخش خانجانی، داود سلیمانی، علی تاجرنیا، ضیاء نبوی، مجید دری، شبنم مددزاده و دیگر آزادیخواهان و حق طلبان در بند است.

"دیر شده است، طفل انتظار پیر شده است، دل صبر ازاین شیوه سیر شده است. اگر ایران است، اگر ایمان است، اگر کرامت انسان است، اگر خرد و برهان است، اگر عشق و عرفان است همه دستخوش تاراج و طوفان است. کجاست شیر دلی کز بلا نپرهیزد؟"

شکل جدید تحریم ایران فاش شد

یک دیپلمات غربی که نخواست نامش فاش شود، در مصاحبه با فایننشال تایمز گفت: تحریم بیمه ای ایران تنها راه مقابله ما نیست اما به صورت نمونه ای از تقابل و مبارزه قابل تامل است.

در همین راستا، پیتر فان تول یکی از سهامداران عمده شرکت بیمه در آمریکا و عضو کانون قضایی نیویورک گفت: من به عنوان مشاور بسیاری از شرکت های بیمه باید از ناراحتی و عصبی شدن شرکت های بیمه به دلیل بروز زمزمه تحریم بیمه ای ایران خبر دهم و رسما اعلام کنم که این اولین باری است که صنعت بیمه به عنوان هدف تحریم ها مورد استفاده قرار می گیرد.

بنا به نوشته فایننشال تایمز، این ایده مورد توافق اعضای کنگره آمریکا قرار گرفت و متعاقب آن، شرکای واشنگتن نیز تصمیم گرفتند آنرا تایید کنند. زیرا بنا به تعبیر کشورهای عضو گروه 1+5، ارزش کشتی های حامل سوخت برای ایران به حدی بالاست که کشورمان نمی تواند آنها را بیمه نکند. علاوه بر این موضوع، مقامات غربی به این نتیجه رسیده اند که تحریم فروش بنزین به ایران نتیجه بخش نخواهد بود و فقط فرصت معامله با کشورمان را از دست خواهند داد زیرا با وجود کشورهایی نظیر چین و ونزوئلا، نتیجه بخش بودن تحریم انرژی ایران فوق العاده ضعیف خواهد بود.

لابی اسراییلی آیپک که پیشنهاد دهنده این ایده است، در ابتدای کار از شرکت های اویدز در انگلیس و ره آلمان خواسته تا پروژه تحریم ایران را به صورت جدی دنبال کنند.

شرکت لویدز انگلیس نیز با ناچیز خواندن میزان بیمه کشتی های حامل سوخت به ایران افزود: شرکت ما کمتر از 10 درصد کشتی های حامل سوخت به ایران را بیمه می کند اما با این حال حاضر به همکاری با ایده تحریم ایران هستیم.

شرکت ره آلمان با موضع گیری متفاوت با همتای انگلیسی خود اعلام کرد: در حال حاضر موضع گیری رسمی برای تحریم بیمه ای ایران ممکن نیست و باید جزییات آنرا دقیقا مطالعه و مرور کنیم.

پی نوشت نامه علی کردان در زیر نامه معاونت اداری مالی ریاست جمهوری را منتشر کرده که در آن متاسفانه کارمند یکی از بخش ها را سگ خطاب کرده است.



بیانیه برخی از فعالان جنبش زنان در حمایت از دانشگاهیان و جنبش دانشجویی فضای اختناق همچنان هر حرکتی را به خشن ترین شیوه ها سرکوب می کند

سه ماه از انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری در ایران می گذرد. طی این مدت مردم ایران بیش از هر زمان دیگری در جریان اخباری از زندان ها و بازداشت شدگان قرار گرفتند که باور آن حتی برای برخی مقامات کشور نیز دشوار بود. خیابان های شهر در این روزها شاهد حضور پر رنگ زنان و مردانی بود که به اعتراض برخاستند، حضور زنان در راهپیمایی ها فضای مسلط مردانه ای را به چالش کشید که این بار حتی ابزار تجاوز جنسی را نیز برای برخورد سیاسی در اختیار گرفته بود. اعتراضات مسالمت آمیز مردم بارها به خون کشیده شد و خبر فجایع رخ داده در بازداشتگاه کهریزک و دیگر بازداشتگاه های ناشناخته بر هراسمان از آینده ی مردمان و عملکرد دولت افزود.

این فضای اختناق همچنان هر حرکت مسالمت جویانه ای را زیر نام "مقابله با انقلاب مخملی" به خشن ترین شیوه ها سرکوب می کند. البته، ناگفته نماند که جنبش های مدنی از جمله جنبش دانشجویی ، زنان ، کارگران، معلمان و... پیش از این و طی این سال ها نیز همواره با خشونت گسترده و سرکوب سیستماتیک دولتی مواجه بوده اند، اما مقاومت و تمرین مداوم آنها در اعتراض مسالمت آمیز، گرچه پرهزینه اما پربها بوده است. زندان های ایران که این روزها محبس بسیاری از هموطنانمان شده در این سال ها میزبان نامهربان کسانی چون عالیه اقدام دوست، منصور اسانلو، عبدالله مومنی ، فرزاد کمانگر، شبنم مدد زاده ، پیمان عارف ، احمد زیدآبادی، بهمن احمدی امویی و دیگرانی بوده است که در این مسیر گام برداشته اند.

اکنون و همزمان با بازگشایی دانشگاه ها بیم فشار بیشتر بر دانشجویان و اساتید می رود. اعمال محدودیت ها پیش از آغاز سال تحصیلی با ستاره دار کردن دانشجویان، احضار عده کثیری از دانشجویان به کمیته های انضباطی در سراسر کشور، و خانه نشینی استادان دانشگاه به بهانه های مختلف شروع شده است وزمزمه های نگران کنندهی انقلاب فرهنگی دوم به گوش می رسد. خشونت های عریان در خیابانها و زندان ها اکنون دانشگاه ها را نشانه رفته است و حوزه علم و دانش نیز از تیررس پروژه کودتا مصون نمانده است و از همین رو لازم است که هوشیارانه در مقابل آن ایستادگی کنیم .

ما جمعی از فعالان جنبش زنان، به عنوان بخشی از جامعه مدنی ایران ضمن حمایت از جنبش گسترده دموکراسی خواهی در ایران به گسترش فضای پادگانی و نظامی در فضاهای شهری و دانشگاهی اعتراض داریم و خواهان آزادی کلیه زندانیان عقیدتی و به ویژه فعالان جنبش دانشجویی در آستانه آغاز سال جدید تحصیلی هستیم. بی شک هرگونه تشدید فضای سرکوب در دانشگاه ها اتحاد دیگر جنبش های مدنی را تقویت خواهد کرد و جنبش زنان نیز همگام با گروه های دیگر جامعه به حمایت از جنبش دانشجویی برخواهد خاست.
برای امضای بيانيه کليک کنيد


هشدار نسبت به سیاسی شدن بازی استقلال-پرسپولیس

ورزشگاه آزادی - عکس از خبرگزاری فارس

بازی جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود

به گزارش منابع خبری در ایران با نزدیک شدن موعد مسابقه فوتبال میان تیم های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفته است که پلیس مانع سیاسی شدن جو ورزشگاه خواهد شد.

در روزهای اخیر بعضی از معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری از طریق وبلاگ ها از طرفداران این دو باشگاه فوتبال پایتخت خواسته اند تا روز جمعه 10 مهر ماه به صورتی متحد به صدای "جنبش سبز" بدل شوند.

سرتیپ عزیزالله رجب زاده فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مصاحبه با خبرگزاری مهر گفت که خبر ممانعت از ورود تماشاگرانی به ورزشگاه آزادی که لباس سبز به تن دارند "شایعه" است اما افزود: "... بعضی از افراد معدود قصد وارد کردن مسائل سیاسی به داخل ورزشگاه را دارند که پلیس با این افراد قاطعانه برخورد می کند."

بازی روز جمعه ، شصت و هفتمین دیدار این دو باشگاه پایتخت ایران خواهد بود.

سرتیپ رجب زاده همچنین گفت که مسئولیت برقراری امنیت در داخل ورزشگاه به عهده "یگان ویژه" نیروی انتظامی و امنیت اطراف ورزشگاه به عهده یگان امداد است.

برخی مخالفان حتی اقدام به طراحی پوستری تحت عنوان "دربی سبز" کرده اند.

هفته گذشته در روز 27 شهریور بازی استقلال و استیل آذین در ورزشگاه آزادی انجام شد که تلویزیون ایران آن را به صورت زنده پخش نکرد که به این گمان در میان مخالفان دامن زد که هدف از این اقدام، پرهیز از نشان دادن طرفداران جنبش سبز در ورزشگاه بوده است. صدا و سیما علت عدم پخش زنده را اشکالات فنی عنوان کرد.

آن دیدار که پس از تظاهرات گسترده مخالفان دولت در جریان راهپیمایی روز قدس برگزار شد بیش از 70 هزار تماشاچی داشت.

تصاویر آن بازی سرانجام با یک ساعت تاخیر به صورت سیاه و سفید و بدون صدای داخل ورزشگاه پخش شد.

هشدار دانشگاه تهران به دانشجویان: در کوی تجمع نکنید

مراسم آعاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران

تعداد اندکی از دانشجویان در مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران شرکت داشتند و تعداد زیادی از صندلی ها خالی بود

دانشگاه تهران به دانشجویان ساکن کوی این دانشگاه هشدار داده حق برگزاری تجمع را ندارند و در صورت شرکت در تجمعات بدون مجوز با آنها برخورد خواهد شد.

در اطلاعیه ای که از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران با عنوان "قابل توجه دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه" صادر شده دانشجویان از شرکت در تجمعات منع شده اند.

در این اعلامیه تاکید شده که "هر گونه تجمع بدون مجوز خلاف مقررات محسوب می گردد و متقاضیان می توانند برای دریافت مجوز برگزاری مراسم به مراجع ذیربط در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مراجعه کنند."

هدف از این اقدام "اظهار نگرانی و درخواست جمعی از خانواده های دانشجویان و پیشنهاد برخی از دانشجویان ساکن کوی به منظور جلوگیری از بروز حوادثی است که موجب بر هم زدن آسایس و امنیت دانشجویان ساکن کوی می شود."


بنابر این اطلاعیه "با افرادی که به نحوی در برگزاری و یا مشارکت در تجمعات منجر به خشونت دخالت داشته باشند حسب مقررات عمل خواهد شد."

مهدی قمصری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران به خبرگزاری مهر گفته است:"تحرکات رادیکالی که از بیرون دانشگاه جهت گرفته و شروع می شود دامان دانشجویان دانشگاه تهران و ساکنان کوی را گرفته و به آنها ضربه می زند."

به گفته آقای قمصری، "تجمات غیرقانونی اخیر باعث نگرانی و تشویش دانشجویان و به خصوص دانشجویان مستقر در کوی دانشگاه تهران شده بود که به همین دلیل با توجه به قوانین و مقررات و آئین نامه دانشگاه این اطلاعیه صادر شد."

دیروز ششم مهر در مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران، عده ای از دانشجویان در محوطه این دانشگاه دست به تجمع زدند و شعارهایی علیه دولت سر دادند.

گزارشهایی در باره دستگیری دانشجویان معترض منتشر شده بود اما پلیس تهران اعلام کرده که در جریان بازگشایی دانشگاهها هیچ دانشجویی دستگیر نشده است.

پلیس می گوید در جریان مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاهها هیچ دانشجویی دستگیر نشده است

پلیس تهران می گوید دانشجویان دانشگاه تهران در محوطه دانشگاه دست به تجمع زده بودند و به دلیل عدم خروج دانشجویان معترض از محوطه دانشگاه ماموران پلیس هیچگونه مداخله نداشتند.

این تجمع در حالی صورت گرفت که کامران دانشجو، وزیر علوم و مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت در این مراسم شرکت داشتند اما گزارشها نشان می دهد که تعداد اندکی از دانشجویان در مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران شرکت کردند.

در پی اعتراضات گسترده ماه های اخیر به نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برخی مقام های جمهوری اسلامی نسبت به بروز اعتراضات دانشجویی همزمان با بازگشایی دانشگاه ها ابراز نگرانی کردند و حتی گفته شد که برخی مقام ها موضوع تعطیلی دانشگاه ها برای یک ترم را مطرح کردند که این خبر از سوی مقام های رسمی تکذیب شد.

حضور وزیر علوم در دانشگاه شریف باعث ناآرامی شد

به گفته خبرگزاری ایسنا کامران دانشجو دانشکده کامپیوتر این دانشگاه را افتتاح کرد

یک روز پس از برگزاری تجمع اعتراضی گسترده در دانشگاه تهران، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف اقدام به برگزاری تجمعی اعتراضی علیه دولت ایران کردند و علیه مقام های دولتی شعار دادند.

تجمع در دانشگاه شریف با حضور صدها نفر از دانشجویان مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه آغاز شد و سپس دانشجویان به سمت در اصلی دانشگاه حرکت کردند.

این تجمع همزمان با آغاز فاز دوم افتتاح کتابخانه های دفاع مقدس در دانشگاه های ایران انجام شد که ظاهرا شایعاتی درباره حضور کامران دانشجو، وزیر علوم ایران در مراسم افتتاح این کتابخانه باعث ایجاد حساسیت درباره این مراسم شده بود.

با این حال خبرگزاری ایسنا، از مدیر امور فرهنگی دانشگاه شریف نقل کرده است که آقای دانشجو در این مراسم حضور نداشت و تنها دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف را افتتاح کرد.


این مقام دانشگاه شریف تاکید کرد که تجمع بدون درخواست رسمی صورت گرفته است و اطلاع رسانی برای برگزاری آن به صورت غیر رسمی بوده است.

این تجمع اعتراضی از ساعت ده ونیم به وقت تهران در دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد و تا بعد از ظهر ادامه داشت. شعار"تا احمدی نژاده، هر روز همین بساطه"، "زندان، تجاوز، دیگر اثر ندارد" و"روحانی واقعی، منتظری، صانعی" از عمده ترین شعارهایی دانشجویان معترض بود.

بنا به گزارش ایرنا، خبرگزاری دولتی ایران تجمع کنندگان که عناصر سبز رنگ همراه داشتند و برخی از آنها چهره خود را پوشانده بودند، علیه محمود احمدی نژاد شعار دادند و حمایت خود را از مهدی کروبی و میرحسین موسوی ابراز کردند.

ایرنا نوشته که این تجمع با "بی توجهی" سایر دانشجویان روبرو شد.

خبرگزاری فارس این تجمع را "تجمع قانون گریز ها" توصیف کرده است و انجمن اسلامی دانشگاه شریف را عامل سازماندهی تجمع کنندگان معرفی کرده است.

۱۳۸۸ مهر ۶, دوشنبه

تصوير: لابي از نوع ايراني



http://www.hra-news.org/pic/Tehran_Uni/uni-teh-12.jpg

نخستين اعتصاب غذا در سال جديد تحصيلی در دانشگاه خواجه نصیر

دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر در اعتراض به مشکلات صنفی این دانشگاه و وضعیت بد غذای سلف دست به اعتصاب غذا زدند (يکشنبه، ۵ مهر) .
به گزارش خبرنامه امیرکبیر دانشجویان به دلیل نبود شورای صنفی و عدم پیگیری حقوق خود از سوی مسئولین، با این اقدام اعتراض خود را نسبت به مشکلات موجود اعلام کرده و خواستار بهبود وضعیت رفاهی دانشگاه شدند.
لازم به ذکر است در سال های اخیر با افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه خواجه نصیر، نه تنها از کیفیت آموزشی دانشگاه کاسته شده بلکه مشکلات عدیده ای برای دانشجویان خوابگاهی به وجود آمده است.
همچنین تعداد زیادی از دانشجویان در خوابگاهی در در حاشیه شهر تهران اسکان داده شده اند که این خوابگاه فاصله ی زیادی با دانشکده های محل تحصیل دانشجویان دارد. این مساله نیز باعث اعتراض دانشجویان شده است.

۱۳۸۸ مهر ۵, یکشنبه

تسویه حساب های سیاسی دولت کودتا با فرهنگیان آغاز شد

عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس از تغییر و تحولات گسترده در بین مدیران کل و رده‌های پایین‌تر در آموزش و پرورش از سوی دولت دهم خبر داد و گفت: تسویه حساب‌های انتخاباتی به عزل مدیران رده پایین و تعطیلی مدارس هم رسیده است.

محمد مهدی شهریاری در گفتگو با «پارلمان‌نیوز» با بیان اینکه بعد از انتخابات شاهد تغییر و تحولات گسترده در سطوح مدیریتی حتی مدیران مدارس در استان هستیم، افزود:هفته گذشته که در بجنورد بودم رییس مدرسه‌ای را عزل کردند در حالی که او در شش ماه اول، رتبه اول و در شش ماهه دوم رتبه دوم علمی را در سطح استان کسب کرده بود، اما به دلیل مباحث انتخاباتی او را عزل کردند.

نماینده بجنورد ادامه داد: افرادی را که حدس بزنند ممکن است از نظر سیاسی با آنها همراه نباشند را عزل می‌کنند. تا جایی که یک مدرسه شبانه روزی در روستایی دور افتاده را به دلیل اینکه در آن روستا به کاندیدای دیگر رای داده‌اند می‌خواهند تعطیل کنند.

وی اظهار داشت:«احتمالا دولت در حال برنامه‌ریزی برای همان بحثی است که آقای ثمره هاشمی مطرح کرد و گفت خود را برای انتخابات بعدی آماده کنید، از حالا می‌خواهند همه چیز را یکدست کنند.»

حسن روحاني: 70 درصد مستند صدا و سيما درخصوص مسئله هسته‌اي خلا‌ف واقع است

روحاني معتقد است كه امروز بايد به فضاي برادري دوران دفاع مقدس بازگرديم. به گزارش ايسنا، نماينده مقام رهبري در‌‌شوراي امنيت ملي با هشدار نسبت به رواج فضاي تخريب و تهمت‌ و بيان اين‌كه <وقتي حرمت‌شكني آغاز شود پاياني ندارد و‌‌‌‌‌‌‌دامن حرمت‌شكنان را نيز مي‌گيرد> به دغدغه حفظ جايگاه رهبري نظام در همه زمان‌ها اشاره مي‌كند و مي‌گويد: <به‌‌‌‌نظر من جايگاه رهبري هميشه بايد محفوظ بماند.> رئيس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به‌‌‌اين سوال كه "چرا حضرت امام قطعنامه 598 را جام زهر ناميدند؟" گفت: براي آن كه امام دوست داشت در اين جنگ به نقطه‌اي برسيم كه عراق هم از شر صدام راحت شود. در داستان "دوجيل" كه يك نفر به صدام تيراندازي كرده بود، صدام بسياري از افراد آن طايفه را از بين برد و يا در حلبچه كه بر سر مردم خود بمب شيميايي ريخت نشان مي‌داد كه مردم عراق مظلوم واقع شده‌اند و در اين شرايط امام مي‌خواست با فشار نظامي ما و حركت مردم عراق، صدام ساقط شود و از شر اين خبيث آزاد شوند، اما نشد؛ بنابراين پذيرش قطعنامه براي امام آسان نبود، اما با ايستادگي و حماسه‌اي كه مردم در مرداد همان سال آفريدند دل امام التيام پيدا كرد. وي در بخش ديگري از اظهاراتش با اشاره به مشكلا‌ت كنوني كشور گفت: به‌‌‌‌‌‌نظر من برادري‌ كه در دوران جنگ وجود داشت، آن موقع همه‌ در كنار هم بوديم كه بايد به اين حس برگرديم. ما دو‌‌‌جناح سياسي در كشور داريم و هر جناح فكر مي‌كند ديگري خطاها و اشكالاتي دارد، اما نبايد اين مسئله را بزرگ كنيم. اگر اين جناح اشكالي دارد طرف مقابل نبايد آن را بزرگنمايي كند يا بلافاصله جناح مقابل را تبديل ‌كنيم به دشمن بزرگي كه گويي ضد‌‌نظام و ضدانقلاب است يا طرف مقابل جنايتكار است، به نظر من اين قضاوت‌ها صحيح و دقيق نيست و به توصيه مقام رهبري در‌‌عيد فطر كه تاكيد كردند فضاي تهمت و دشمني بايد از سوي هر دو طرف از بين برود، بايد عمل كنيم. صداوسيما هم مي‌تواند در اين زمينه نقش موثري داشته باشد؛ البته من از زماني كه مقام معظم رهبري اين تاكيدات را فرمودند تا امروز تغييرات لازم را در صداوسيما نديدم، اما اميدوارم رسانه ملي و ديگر رسانه‌ها به‌‌دستور رهبري عمل كنند و نگذاريم فضاي تهمت گسترش پيدا كند و اتهام و دشمني افزايش يابد. اگر انتقادي وجود دارد مي‌توانيم با هم دوستانه‌تر صحبت كنيم و لحن پرخاش را تغيير دهيم؛ لذا به نظر من بازگشت فضاي برادري و اتحاد و عمل بر اساس اصولي كه به نفع كشور و انقلاب است و همچنين وحدت مسئولان راه‌گشاست. زمان جنگ همه مسئولان در كنار هم بودند، اين‌كه امروز برخي نهادها را در يك قسمت و نهادهاي ديگر در قسمت ديگري تقسيم‌بندي شوند، شايسته نيست. اگر مشكلاتي با هم و يا اختلاف نظري داريم بايد با دوستي و برادري حل كنيم و به نقطه صميميت برسيم. خبرنگار از روحاني پرسيد: شما دبير شوراي عالي امنيت ملي و عضو تيم مذاكره‌كننده هـسـتـه‌اي‌بوديد. نظر شما درباره "فيلم هسته‌اي اخير كه از صداوسيما پخش شد چيست؟" وي پاسخ داد: به نظر من 70‌‌‌درصد اين فيلم خلاف واقع بود. اين فيلم به جاي آن كه به حرف‌هاي مسئولان خودي استناد كند به حرف‌هاي دشمن استناد كرده و نظام را زيرسوال برده بود. مردم كشور ما مي‌دانند برنامه هسته‌اي زير نظر مسئولان نظام بوده و استراتژي آن زير نظر شخص مقام معظم رهبري بوده است و هيچ كاري در اين زمينه بدون اجازه ايشان صورت نگرفته است. ايشان بارها تصريح كرده‌اند من در‌اين زمينه نظارت دارم و اگر جايي انحرافي مشاهده كنم جلوي آن را مي‌گيرم. در آخرين روزهاي مسئوليتم در شوراي عالي امنيت ملي كه نزد رهبري رفته بوديم ايشان تيم هسته‌اي را سربازان خط مقدم كشور لقب دادند. زير سوال بردن اين موضوع، زير سوال بردن كشور و رهبري بود. به اعتقاد من نادانسته آب در آسياب دشمن ريختند، ضمن آنكه عمده مطالبي كه در اين فيلم نقل شد كاملا غلط و‌‌‌‌نادرست بود.

انصاری فرد پس از دربی برکنار می شود

دنبال مسائل و مشكلاتي كه اين روز ها باشگاه پيروزي با آن مواجه است ، علي سعيدلو صبح روز يكشنبه با حميد سجادي معاون خويش جلسه اي برگزار كرد تا با مرور سوابق باشگاه ، مسائل حقوقي و مشكلات موجود ، بدهي معوقه تيم و راههاي رفع مشكلات موجود بررسي هاي لازم صورت بگيرد .

در پايان اين نشست نيز رييس سازمان به حميد سجادي ماموريت داد تا به نمايندگي از خويش با مدير عامل و اعضاي هيات مديره باشگاه پيروزي در عصر روز يكشنبه جلسه اي را برگزار كند و پس از بررسي موضوعات مختلف و شنيدن نقطه نظرات مديران باشگاه ، جمع بندي مباحث را جهت اتخاذ تصميم گيري نهايي به دكتر سعيدلو ارايه دهد .

سجادي در رابطه با اين جلسه كه از ساعت 30/17 برگزار شده است گفت : در اين جلسه كه با مدير عامل و اعضاي هيات مديره باشگاه پيروزي برگزار خواهد شد به مسائل و مشكلات اين تيم رسيدگي می شود تا پس از جمع بندي نتايج اين جلسه ، مراتب جهت اتخاذ تصميمات لازم از سوي معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني خدمت ايشان ارايه شود .

رييس مركز توسعه ورزش قهرماني در اين رابطه اضافه كرد : جمع بندي مسائل باشگاه پيروزي يكشنبه شب و طي جلسه ديگري خدمت دكتر سعيدلو ارايه خواهد شد تا بنا بر ضرورت و نياز، تصميم هاي لازم جهت تغيير و تحولات مديريتي يا در صورت نياز تعيين مدير عامل جديد براي باشگاه پيروزي اتخاذ شود .

حميد سجادي در عين حال تصريح كرد كه با توجه به در پيش بودن بازي روز جمعه تيم هاي پيروزي و استقلال ، اين تغييرات بعد از بازي دربي پايتخت به اجرا گذاشته خواهد شد .


گفتنی است، رئیس سازمان تربیت بدنی در مصاحبه روز گذشته خود با خبرگزاری پانا که امروز مخابره شد نیر بر تغییر مدیر عامل پرسپولیس تاکید کرده بود.


24abf5fb8de879 - عکس

دو روز سخت، تحقیر آمیز و بی حاصل

سفرمحموداحمدی نژاد درحالی در سازمان ملل به پایان رسید که به گفته یکی از افراد نزدیک به دفتر نمایندگی ایران در نیویورک سی سال گذشته هیچگاه یک رییس دولت از ایران با چنین انزوا وتحقیری مواجه نشده بود: "آقای احمدی نژاد درطول سفر بسیار عصبی بود و وقتی که یکی از افراد نمایندگی خبرهای تجمعات را به وی داده است او با عصبانیت گفته که نمی خواهد چیزی دراین مورد بداند."

در حالی که احمدی نژاد با بیش از یک صد همراه یکی از بزرگترین کاروان های سیاسی عازم شده به نیویورک را به خود اختصاص می داد با بی توجهی بسیار محسوس هیات های نمایندگی دیگر کشورها مواجه شد. منبع خبری روز با این شرط که نامش ذکر نشود گفت: "تلاش های ماه گذشته نمایندگی ایران در سازمان ملل برای برگزاری جلسات حاشیه ای محموداحمدی نژاد با دیگر رهبران جهان بی نتیجه ماند به نحوی که وی دریک جلسه از این وضعیت به عنوان ناهماهنگی یاد کرد و خزایی سفیر ایران در سازمان ملل و منوچهر متکی وزیر خارجه را به باد حمله گرفت."

تجمع گسترده ایرانیان در شهر نیویورک که انعکاس گسترده ای در رسانه های آمریکا داشته است یکی از دیگر عواملی بوده که حضور رییس دولت دهم را با حاشیه های بسیاری همراه کرد. روز پنج شنبه پس از آنکه محمود احمدی نژاد سخنرانی خود را در سالن مجمع عمومی سازمان ملل به پایان رساند که بیش از ۷۰ درصد صندلی های سالن خالی بود. وی از همان جا یک راست راهی هتل محل اقامت خود، اینترکنتینانتال، شد. این در حالی بود که از چند ساعت قبل چندصد تن ازایرانیان با تجمع درجلوی در هتل و با شعارهایی در محکومیت اقدامات پس از انتخابات کاری کرده بودند. در نتیجه، برخلاف دیگر رهبران حاضر در این اجلاس که با تشریفات خاصی از درب اصلی هتل وارد محل اقامات خود می شدند، احمدی نژاد مجبور شد با تدابیر ویژه ای از در پارکینگ هتل وبه صورتی پنهانی به هتل برود.

در نشست احمدی نژاد و ایرانیان که کارمندان ایران در سازمان ملل وخانواده هایشان جمع گلچین شده ای از ایرانی ها از چند ماه قبل برای آن تعیین شده بودند و یک هیات ویژه برای این انتخاب از دو هفته قبل در نیویورک مقیم شده بود، شرایط هیچ شباهتی به سال های گذشته نداشت. پیش از ورود به سالن تلفن های همراه حاضران و نیز هر گونه ابزارهای ضبط صدوتصویر از آنها گرفته شد، در حالی که سال های قبل یکی از اصرارهای احمدی نژاد به گرفتن عکس با مردم و نمایش محبوبیت خود بود. با این وجود یکی از شرکت کنندگان توانست ویدپوی این جلسه را به خارج از محل کنفرانس منتقل کند. یکی از حاضران در این جلسه به خبرنگار روز گفت که فرد مزبور این ویدپو را توسط دوربینی که روی عینک خود نصب کرده بود گرفته بود: "تدابیر امنیتی خیلی شدید بود. پیش از جلسه به تک تک کسانی که کارت مجاز شرکت در جلسه داشتند گفته شده بود که تحت هیچ شرایطی بلیط خود رابه فرد دیگری ندهند وبا خود دوربین یا تلفن همراه نیاورید و درغیراین صورت جلوی درورودی محل برگزاری جلسه از آنها گرفته خواهد شد. فردی که ظاهرا این فیلم را گرفته خبرنگار یک شبکه خارجی بود که گفته می شود عینک بزرگی به چشم داشت و خیلی مشکوک به نظر می رسید اما همه توجه تیم حفاظت آقای احمدی نژاد به وسایل ضبط صوتی وتصویری متداول بود."

دربیرون از جلسه فضای سنگینی حکمفرما بود. هر یک از اعضای هیات ایرانی که فاصله بین خیابان لگزینگتون تا درب ورودی هتل که نزدیک به سی متر می شد را طی می کرد با شعارهای تند حاضرین مواجه می شد. هنگامی که اسفندیار رحیم مشائی وارد هتل می شد حاضران با شعارهای "دروغگو، دروغگو، دروغگو" و "قاتل بیا بیرون قاتل بیا بیرون"، "دولت استعفا اَه اّه"، "مرگ بر دیکتاتور" او را مورد حمله قرار دادند. یکی دو نفر از مامورین اطلاعاتی تلاش می کردند که با حضور درمحل به آرام کردن افراد بپردازند که این موضوع با شعارهای بیشتر حاضرین همراه شد. دراین میان چندین هیات دیپلماتیک از جمله نخست وزیر ترکیه وارد هتل شدند درحالی که آن سوی خیابان در اشغال افرادی بود که پوسترهایی از ندا آقا سلطان و شعارهای مرگ بردیکتاتور، احمدی نژاد قاتل را در دست داشتند.

تجمع کنندگان با دادن شعار علیه ایرانیانی که به عنوان میهمان وارد هتل می شدند کاری کردند که برخی از آنها مجبور شدند صورت خود را در برابر دوربین های افراد حاضر بپوشانند. چندین تن از این افراد با ایستادن در نزدیکی درب هتل و صحبت با حاضرین از اینکه به جلسه بروند منصرف شدند. تجمع کنندگان می گفتند: "ایرانی بی غیرت خیانت خیانت."

یکی از شرکت کنندگان دراین جلسه به روز گفت: از ابتدای جلسه فضای سنگینی بین ایرانیان حاضر در جلسه وجود داشت. نگران بودیم که کسی عکس از ما گرفته باشد و بعدا بگذارند روی اینترنت وبگویند ما خائن هستیم. اما من فقط برای کنجکاوی رفته بودم که ببینم دراین شرایط بحرانی که درایران وجود دارد او چه حرفی دارد که بزند؟ برای همین من به همراه چند تن دیگر مجبور شدم بعد از پایان جلسه مدتی را در صبرکرده تا به نحوی فضای خارج از هتل آرام شود."

منبع نزدیک به هیات ایرانی به روز گفت: "چندین تن از ایرانیان حاضر دربرگه هایی که برای طرح سوال در اختیار حاضرین گذاشته شده بود عبارت« احمدی نژاد رییس جمهور من نیست» را نوشته بودند و یکی از کارمندان دفتر نمایندگی هم به جای اینکه آنها را کنار بگذارد، همه را به جلوی احمدی نژاد گذاشت. این موضوع باعث عصبانیت احمدی نژاد شد به نحوی که بعد از جلسه تهدید کرد که دست به تغییرات عمده در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک خواهد زد."

احمدی نژاد دراین جلسه به طرح موضوعات همیشگی خود درزمینه هولوکاست، مساله افغانستان و نیز رابطه ایران و آمریکا پرداخته وازجمله گفته است که ایران وآمریکا می توانند در افغانستان همکاری کنند. درپایان جلسه یکی از جوانان شرکت کننده به نام "میم" در اعتراض به اینکه به هیچ یک از ایرانیان اجازه طرح پرسش داده نشد، لب به اعتراض گشود.





جواد لاریجانی:'خيانت موسوی به انقلاب در سنخ خيانت رجوی است

محمد جواد لاریجانی، دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه ایران گفته است که وحدت باید حول دفاع از نظام باشد. اما به گفته او جناح اصلاح طلب، میر حسین موسوی را به سمت معارضه با نظام حرکت داده است.

او که در حاشیه نمایشگاه انجمن نجوم ایران در جمع خبرنگاران پارلمانی صحبت می کرد، در خصوص وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: اگرعده ای که به خیابانها آمدند و اعتراض کردند ازعصبانیت بعد از انتخابات دور بودند و فکر می کردند، می دیدند که بسیاری از مخالفان و صهیونیست ها برای آنها کف زدند.

آقای لاریجانی با انتقاد از بیانیه های میر حسین موسوی گفت: "موسوی آينده خوب سياسی خود را از دست داد، او می توانست به عنوان يک فرد خوب کار کند اما امروز لحن ادبيات و بيانيه اش لحن مسعود رجوی را يافته است."

آقای لاریجانی با بيان اين که "منافقين و صهيونيست ها" حتی از خاتمی ها هم تا کنون چنين حمايت هايي نکرده بودند، گفت: "خيانت موسوی به انقلاب در سنخ خيانت [مسعود] رجوی [رهبر مجاهدین خلق] است."

به گفته او پس از انتخابات دو نوع تخلف وجود داشته داشته که يکی مربوط به امنيت ملی بوده و نوع دوم تخلفی که از سوی مجريان صورت گرفته است که نوع اول را درگیری با نظام خوانده و نوع دوم را در حد تخلف داسته است.

آقای لاریجانی همچنین مهدی کروبی، يکی دیگر از رهبران اصلاح طلبان را فردی "با صفا" خواند و گفت که با توجه به نقش و تاثیر گذاری آقای کروبی در انقلاب نباید زیاد به او سخت گرفت.

او در بخش دیگری از سخنانش از حسن خمینی، نوه آیت الله خمینی انتقاد کرد و گفت: "آقای سید حسن خمینی فرد باهوش و زیرکی است ولی حمایت او از موسوی امری نیست که مخفی بماند."

او با اشاره به عدم حضور حسن خمینی هنگام حضور محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در آرامگاه آیت الله خمینی گفت: "اگر ایشان (حسن خمینی) به اصول دموکراتیک اعتقاد داشتند به رئیس جمهور احترام می گذاشتند.

سپاه پاسداران ایران بانک می زند

شورای پول و اعتبار اساسنامه موسسه مالی و اعتباری انصار را برای تبدیل به بانک تصویب کرده و این اولین بانک وابسته به سپاه پاسداران ایران به زودی فعالیت خود را از سر می گیرد

محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی ایران به تلویزیون دولتی ایران گفته است: موسسه مالی و اعتباری انصار که سالهاست فعالیت می کند، برنامه های خود را با ضوابط پولی و بانکی کشور تطبیق داده است و ما نیز اجازه پذیره نویسی و تاسیس و ثبت می دهیم تا در قالب بانک فعال شود.

سرمایه اولیه تاسیس بانک خصوصی ۲۰۰ میلیارد تومان است و به گفته آقای بهمنی، بانک انصار باید ۳۵ درصد از آن را به حساب نهاد پولی(بانک مرکزی) واریز کند.

بانک جدید انصار حدود بیست سال پیش و بعد از پایان جنگ هشت ساله با عراق به عنوان صندوق قرض الحسنه انصارالمجاهدین فعالیت خود را آغاز کرد و در دولت محمود احمدی نژاد به موسسه مالی تبدیل شد و اکنون در شرف تبدیل شدن به بانک است.

علاوه بر این، یک نهاد مالی دیگر وابسته به سپاه پاسداران نیز آماده تبدیل شدن به بانک است. موسسه مالی و اعتباری مهر وابسته به بسیج مقدمات تبدیل به بانک را فراهم کرده و به زودی این موسسه نیز تبدیل به بانک می شود.

نهادهای نظامی در سالهای اخیر، صندوق های قرض الحسنه خود را تبدیل به موسسات مالی و اعتباری کرده اند و فعالیت های خود را در بخش های پولی گسترش داده اند و اکنون سعی دارند تا این موسسات را به بانک تبدیل کنند.

صندوق قرض الحسنه قوامین وابسته به نیروی انتظامی نیز وضعیتی مشابه دارد. همه این نهادهای مالی روزی صندوق قرض الحسنه بودند اما بعد از مشکلاتی که صندوق های قرض الحسنه در اوایل دهه هشتاد خورشیدی با آن مواجه شدند، تغییر ماهیت دادند.

البته برخی از این صندوق ها همان وقت نیز فعالیت های بانکی انجام می دادند، اما فعالیت آنها در پوشش قرض الحسنه ها قرار داشت.

فعالیت های بانکی بدون مجوز

نشان موسسه مالی و اعتباری مهر

موسسه مالی و اعتباری مهر قبلا با نام صندوق قرض الحسنه بسیجیان فعالیت می کرد

بانک مرکزی نسبت به فعالیت بانکی این گروه که مجوز رسمی از بانک مرکزی نداشتند معترض بود و سرانجام نیز در سال گذشته با همراهی دولت این گروه از صندوق های قرض الحسنه به موسسات مالی و اعتباری تبدیل شدند.

با رسمی شدن فعالیت های بانکی از سوی این موسسات، برخی از آنها تغییراتی را در اسامی خود بوجود آوردند تا وجهه نظامی آنها به چشم نیاید.

صندوق قرض الحسنه بسیجیان از این دسته بود که نامش را به موسسه مالی و اعتباری مهر تغییر داد. این موسسه اکنون با ایجاد یک شرکت سرمایه گذاری به نام مهر اقتصاد ایرانیان حضور پررنگی در بازار بورس دارد و سهام برخی شرکت های بزرگ دولتی را که در قالب اصل ۴۴ عرضه شده خریده است.

در حال حاضر سپاه پاسداران علاوه بر این دو موسسه مالی که فعالیت های آنها در دولت آقای احمدی نژاد گسترش یافته است، از طریق برخی نهادهای وابسته نظیر قرارگاه خاتم الانبیاء و بنیاد تعاون سپاه نیز به فعالیت های گسترده اقتصادی مشغول است.

قرارگاه خاتم الانبیاء قراردادهای کلانی با در بخش های زیربنایی راه، سد و نفت و گاز دارد. حجم قراردادهای این مجموعه حدود ۱۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

در دولت محمود احمدی نژاد سپاه پاسداران نقش مهمی در فعالیت های اقتصادی و بازار سرمایه بر عهده گرفته است و در اکثر معاملات بزرگ بازار بورس نام یکی از موسسات وابسته به سپاه پاسداران به چشم می خورد.

برای نمونه شرکت سرمایه گذاری مهر اقتصاد ایرانیان تاکنون بخشی از سهام مخابرات، فولاد مبارکه، ایرالکو، تراکتورسازی تبریز، صدرا، تکنوتاز، شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی، داروسازی جابربن حیان و چند شرکت دیگر را خریداری کرده است.

قرارگاه خاتم الانبیاء قراردادهای کلانی با در بخش های راه، سد و بخش نفت و گاز دارد حجم قراردادهای این مجموعه حدود ۱۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

در کنار سپاه، ارتش ایران ایران نیز سال گذشته موسسه مالی و اعتباری ایرانیان را تاسیس کرد تا از رقیب قدرتمندش عقب نماند. موسسات مالی و اعتباری به سرمایه کمتری از بانک برای تاسیس نیاز دارند ولی تقریبا تمام فعالیت های بانکی را انجام می دهند.

با شروع به کار موسسه مالی ارتش، تمام نهادهای نظامی و شبه نظامی در ایران صاحب موسسه مالی و بانک ویژه خود شدند و اکنون این نهادهای نظامی نیازی به بانک های دولتی و خصوصی ندارند و عمده نیازهای خود را از طریق بانک های ویژه خود انجام می دهند.

سینا؛ بانک بنیاد مستضعفان

علاوه بر نهادهای نظامی، بانک سینا که پیش از این به عنوان موسسه مالی و اعتباری بنیاد فعالیت می کرد، نیز یکی از موسسات بانکی است که تحت پوشش بنیاد مستضعفان فعالیت می کند.

این بانک که از سال ۱۳۶۴ به عنوان موسسه مالی و اعتبار فعالیت داشته، شعبات گسترده ای در سطح کشور دارد و به دلیل فعالیت های اقتصادی بنیاد مستضعفان از قدرت مالی بالایی نیز برخوردار است.

بنیاد مستضعفان زیر نظر آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی اداره می شود. این بنیاد بعد از انقلاب ۱۹۷۹ به دستور آیت الله خمینی بنیادگذار جمهوری اسلامی با هدف ارتقای سطح زندگی نیازمندان جامعه تاسیس شد که مالک بخش عمده ای از اموال مصادره شده وابستگان رژیم سابق است.

گزارش دقیقی از دارایی های بنیاد مستضعفان منتشر نشده ولی این مجموعه بزرگ در بخش های تولیدی، تجاری و صنعتی فعالیت گسترده ای دارد و بخشی از اقتصاد ایران در اختیار این نهاد است که خارج از کنترل دولت است

سپاه پاسداران ایران بانک می زند

آرم سپاه

سپاه در سالهای گذشته فعالیت های اقتصادی خود را گسترش داده است

شورای پول و اعتبار اساسنامه موسسه مالی و اعتباری انصار را برای تبدیل به بانک تصویب کرده و این اولین بانک وابسته به سپاه پاسداران ایران به زودی فعالیت خود را از سر می گیرد

محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی ایران به تلویزیون دولتی ایران گفته است: موسسه مالی و اعتباری انصار که سالهاست فعالیت می کند، برنامه های خود را با ضوابط پولی و بانکی کشور تطبیق داده است و ما نیز اجازه پذیره نویسی و تاسیس و ثبت می دهیم تا در قالب بانک فعال شود.

سرمایه اولیه تاسیس بانک خصوصی ۲۰۰ میلیارد تومان است و به گفته آقای بهمنی، بانک انصار باید ۳۵ درصد از آن را به حساب نهاد پولی(بانک مرکزی) واریز کند.

بانک جدید انصار حدود بیست سال پیش و بعد از پایان جنگ هشت ساله با عراق به عنوان صندوق قرض الحسنه انصارالمجاهدین فعالیت خود را آغاز کرد و در دولت محمود احمدی نژاد به موسسه مالی تبدیل شد و اکنون در شرف تبدیل شدن به بانک است.

علاوه بر این، یک نهاد مالی دیگر وابسته به سپاه پاسداران نیز آماده تبدیل شدن به بانک است. موسسه مالی و اعتباری مهر وابسته به بسیج مقدمات تبدیل به بانک را فراهم کرده و به زودی این موسسه نیز تبدیل به بانک می شود.

نهادهای نظامی در سالهای اخیر، صندوق های قرض الحسنه خود را تبدیل به موسسات مالی و اعتباری کرده اند و فعالیت های خود را در بخش های پولی گسترش داده اند و اکنون سعی دارند تا این موسسات را به بانک تبدیل کنند.

صندوق قرض الحسنه قوامین وابسته به نیروی انتظامی نیز وضعیتی مشابه دارد. همه این نهادهای مالی روزی صندوق قرض الحسنه بودند اما بعد از مشکلاتی که صندوق های قرض الحسنه در اوایل دهه هشتاد خورشیدی با آن مواجه شدند، تغییر ماهیت دادند.

البته برخی از این صندوق ها همان وقت نیز فعالیت های بانکی انجام می دادند، اما فعالیت آنها در پوشش قرض الحسنه ها قرار داشت.

فعالیت های بانکی بدون مجوز

نشان موسسه مالی و اعتباری مهر

موسسه مالی و اعتباری مهر قبلا با نام صندوق قرض الحسنه بسیجیان فعالیت می کرد

بانک مرکزی نسبت به فعالیت بانکی این گروه که مجوز رسمی از بانک مرکزی نداشتند معترض بود و سرانجام نیز در سال گذشته با همراهی دولت این گروه از صندوق های قرض الحسنه به موسسات مالی و اعتباری تبدیل شدند.

با رسمی شدن فعالیت های بانکی از سوی این موسسات، برخی از آنها تغییراتی را در اسامی خود بوجود آوردند تا وجهه نظامی آنها به چشم نیاید.

صندوق قرض الحسنه بسیجیان از این دسته بود که نامش را به موسسه مالی و اعتباری مهر تغییر داد. این موسسه اکنون با ایجاد یک شرکت سرمایه گذاری به نام مهر اقتصاد ایرانیان حضور پررنگی در بازار بورس دارد و سهام برخی شرکت های بزرگ دولتی را که در قالب اصل ۴۴ عرضه شده خریده است.

در حال حاضر سپاه پاسداران علاوه بر این دو موسسه مالی که فعالیت های آنها در دولت آقای احمدی نژاد گسترش یافته است، از طریق برخی نهادهای وابسته نظیر قرارگاه خاتم الانبیاء و بنیاد تعاون سپاه نیز به فعالیت های گسترده اقتصادی مشغول است.

قرارگاه خاتم الانبیاء قراردادهای کلانی با در بخش های زیربنایی راه، سد و نفت و گاز دارد. حجم قراردادهای این مجموعه حدود ۱۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

در دولت محمود احمدی نژاد سپاه پاسداران نقش مهمی در فعالیت های اقتصادی و بازار سرمایه بر عهده گرفته است و در اکثر معاملات بزرگ بازار بورس نام یکی از موسسات وابسته به سپاه پاسداران به چشم می خورد.

برای نمونه شرکت سرمایه گذاری مهر اقتصاد ایرانیان تاکنون بخشی از سهام مخابرات، فولاد مبارکه، ایرالکو، تراکتورسازی تبریز، صدرا، تکنوتاز، شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی، داروسازی جابربن حیان و چند شرکت دیگر را خریداری کرده است.

قرارگاه خاتم الانبیاء قراردادهای کلانی با در بخش های راه، سد و بخش نفت و گاز دارد حجم قراردادهای این مجموعه حدود ۱۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

در کنار سپاه، ارتش ایران ایران نیز سال گذشته موسسه مالی و اعتباری ایرانیان را تاسیس کرد تا از رقیب قدرتمندش عقب نماند. موسسات مالی و اعتباری به سرمایه کمتری از بانک برای تاسیس نیاز دارند ولی تقریبا تمام فعالیت های بانکی را انجام می دهند.

با شروع به کار موسسه مالی ارتش، تمام نهادهای نظامی و شبه نظامی در ایران صاحب موسسه مالی و بانک ویژه خود شدند و اکنون این نهادهای نظامی نیازی به بانک های دولتی و خصوصی ندارند و عمده نیازهای خود را از طریق بانک های ویژه خود انجام می دهند.

سینا؛ بانک بنیاد مستضعفان

علاوه بر نهادهای نظامی، بانک سینا که پیش از این به عنوان موسسه مالی و اعتباری بنیاد فعالیت می کرد، نیز یکی از موسسات بانکی است که تحت پوشش بنیاد مستضعفان فعالیت می کند.

این بانک که از سال ۱۳۶۴ به عنوان موسسه مالی و اعتبار فعالیت داشته، شعبات گسترده ای در سطح کشور دارد و به دلیل فعالیت های اقتصادی بنیاد مستضعفان از قدرت مالی بالایی نیز برخوردار است.

بنیاد مستضعفان زیر نظر آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی اداره می شود. این بنیاد بعد از انقلاب ۱۹۷۹ به دستور آیت الله خمینی بنیادگذار جمهوری اسلامی با هدف ارتقای سطح زندگی نیازمندان جامعه تاسیس شد که مالک بخش عمده ای از اموال مصادره شده وابستگان رژیم سابق است.

گزارش دقیقی از دارایی های بنیاد مستضعفان منتشر نشده ولی این مجموعه بزرگ در بخش های تولیدی، تجاری و صنعتی فعالیت گسترده ای دارد و بخشی از اقتصاد ایران در اختیار این نهاد است که خارج از کنترل دولت است.

۱۳۸۸ مهر ۴, شنبه

سعید راد در مراسم ختم والده خوردبين



اقتصاد و سیاست ج. اسلامی در دست یهودی تبارهای ایرانی

یک چیزی همیشه فکر من را به خود مشغول می کند و روزی راجع به اون تحقیق می کنم، چرا قدرت بازار در موتلفه جمع است و چگونه است که رهبر موتلفه یهودی زاده است و فامیلی خود را به عسگر اولادی مسلمان تغییر داده است؟ و به گونه ای از اقتصاد اسلامی دفاع می کند که پیر و برنانه تنها از اقتصاد اسلامی، بلکه از دین می گریزد.

در قم آنکه بیشتر دم از اسلام و ولایت می زند و دست همه مراجع را در تعصب دینی بسته است و آن چنان تئوری حکومت اسلامی سر می دهد و بر طبل تحجر می کوبد، که دین و آیین محمدی در نظر مردم ناخوش آید! و تمام دین گریزی مردم از قرائت دینی اوست، حتی دین روحانیت مبارز را قبول ندارد، خود را آسمانی می داند و همه را زمینی. باز به حسب و نسب که برمی گردیم به اجداد یهودی می رسیم!

درافغانستان، طالبان چهره ای زشت از اسلام عرضه می کنند و رهبران طالبان و القاعده در امریکا و با پول آژانس های یهود تربیت و تجهیز می شوند.

اخیرا شنیدم احمدی نژاد هم که دست کمی در تظاهرات افراطی دینی از آنان ندارد، از خانواده ای یهودی تبار بوده است. نگاهی به صفحه توضیحات شناسنامه او بیاندازیم تا تغییر فامیلی از "سبورچیان" به احمدی نژاد را دیده و ریشه خانواده سبورچیان در آرادان را بررسی کنیم. اگر حقیقت داشته باشد، حلقه قدرت، ثروت و روحانیت در نسل قوم یهود در ایران تحکیم شده است!

نگاهی به سابقه خانوادگی طراح مسئله هولوکاست بیاندازیم، همان مسئله ای که موجب مظلوم نمایی اسرائیل شد، مسئله ای که برای اولین بار در شورای امنیت ایران، به نفع اسرائیل محکوم شد، مسئله ای که اروپا را علیه ایران متحد کرد، بهتر است نظام اسلامی به حسب و نسب مادری او و محل رشد و نمو او بیشتر دقت کند، شاید رئیس جمهور در این موضوع بازی خورده باشد!

من صاحبخانه ای دارم یهودی، که فامیلی خود را عوض کرده است و یک فامیلی صد در صد اسلامی به معنای دوستدار خداوند یکتا برگزیده است. انتخاب فامیلی عربی و اسلامی برای حفظ اموال بوده است، او در جلسات آنقدر از علی (ع) و حب علی(ع) می گوید و به نام علی قسم می خورد که من گاهی احساس می کنم دارد به ریش من می خندد و امام مرا به سخره می گیرد! به او می گویم: نمی خواهد بنام امیر مومنان سوگند یاد کنی، تو به موسی ابن عمران (ع) سوگند بخور کافی است چون من به پیامبر شما ایمان دارم و نیازی نیست از امام ما خرج کنی که به او ایمان نداری. در این دو سال و اندی که مستاجر اویم در جلسات ، بیش از پدرم که خود را وقف علی (ع) کرده است، او از علی(ع) گفته است

نامه همسر دکتر ملکی به رئيس قوه قصائيه با توجه به اینکه ایشان 76 ساله دارند احتمال متواری شدن وی منتفی می باشد

همانگونه که ضمن نامه فوق الاشاره تشریح شده ، همسرم به لحاظ تحمل حبس های مکرر و طولانی ، از یک سو از مشکلات ناشی از ستون فقرات ، از یک سو درد ناشی از اعصاب مچ دست ، از یک سو بیماری مغز و اعصاب و از سوی دیگر بیماری سرطان پیشرفته پروستات رنج می برد ، و در حال شیمی درمانی از طریق تزریق زمان بندی شده آمپول می باشد . در حال حاضر بیماری نوسان ضربان قلب ( آریتمی ) ایشان حیات وی را تهدید می کند . مشکلات جسمی ایشان به گونه ای است که همواره جهت ادامه درمان به بیمارستان دی که پرونده پزشکی ایشان در آنجاست ، مراجعه می شده است . در نامه مذکور تقاضا کرده ام که ضمن لحاظ نمودن مراقبتهای امنیتی ، همسرم جهت معاینات ضروری به بیمارستان دی که پیشینه پزشکی ایشان در آنجاست اعزام گردد . همچنین با توجه به اینکه همسرم هیچگونه فعالیت مخفی نداشته و از این حیث بیم تبانی در مورد وی منتفی بوده ، و با توجه به اینکه ایشان 76 ساله و مسن ترین زندانی سیاسی فعلی در بند است و احتمال متواری شدن نیز از سوی ایشان منتفی می باشد و اساسا ایشان هیچگاه در اندیشه ماندن در سرزمینی غیر از ایران نبوده و نیستند ، لذا تقاضا دارد با لحاظ نمودن کهولت سن با تبدیل قرار ایشان از بازداشت به قرار مناسب دیگر ، اقدام فرمائید .

سرپرست سابق سازمان هواپيمايي: با آبروي مردم بازي نكنيد؛ احترام آبروي مومن ازكعبه بيشتر است

سرپرست بركنار شده سازمان هواپيمايي كشوري گفت: من كانديداي سرپرستي سازمان هواپيمايي كشور نبودم و اساسا بناي آمدن به چنين جايي را نداشتم و 26 سال در سمت قبلي خود مشغول به فعاليت بودم. به گزارش ايسنا، ايلخاني در مراسم توديع خود با بيان اينكه از ابتدا رضا نخجواني به عنوان گزينه سرپرستي مطرح بود، اذعان كرد: به من گفتند تو براي خدمت در اين سمت بهتر از سايرين هستي و من به‌‌عنوان يك سرباز كه برايم فرقي نمي‌كرد در كجا خدمت كنم بنابراين چنين سمتي را قبول كردم. وي با اشاره به اينكه روز اول خدمت من سانحه هوايي توپولف شركت كاسپين رخ داد، اين حادثه را كم‌نظير خواند و گفت: از اين باب اسم بنده بايد در كتاب برترين‌هاي جهان به‌‌عنوان بدشانس‌ترين مدير نوشته شود. سرپرست سابق سازمان هواپيمايي كشوري در ادامه به سانحه هوايي هواپيماي ايلوشين شركت آريا اشاره و تصريح كرد: آن زمان پيك پروازها بود و بايد جلوي حوادث را مي‌گرفتيم؛ از طرفي در جامعه التهاب ايجاد شده بود بنابراين در گام اول بخشنامه‌اي صادر كرده و از همه شركت‌هاي هوايي خواستيم طبق قانون رفتار كنند. ايلخاني به تعليق دو شركت هواپيمايي به دليل عدم اجراي قوانين اشاره و‌‌اظهار‌‌‌كرد:‌‌‌همچنين چندين گروه پروازي به علت عدم‌‌‌اجراي قانون زمين‌گير و چند گروه پرواز خارجي از كشور خارج شدند. سرپرست سابق سازمان هواپيمايي، شفاف‌سازي رفتارها و عملكردها و صدور دستورالعملي براي شركت‌هاي هواپيمايي را از مهمترين برنامه‌هاي ارائه شده خود خواند و اذعان كرد: رئيس سازمان هواپيمايي كشوري نبايد قدرت زيادي داشته باشد بلكه بايد به مقررات و آيين‌نامه‌ها محدود شود، بنابراين آيين‌نامه‌ها را روي سايت سازمان قرار داديم. وي با بيان اينكه قوانين و مقررات مربوط به 60 سال گذشته است و نامي از سازمان هواپيمايي كشوري در آن ديده نمي‌شود، افزود: كارگروهي را مسئول بازنگري قانون كرديم. همچنين 80درصد كد‌‌ملي يا قانون ملي هواپيمايي نوشته شده و قول پايان آن تا آخر سال داده شده است. ايلخاني با بيان اينكه در اين مدت با تمام توان كار كردم، تصريح كرد: براي هوا و هوس نيامده‌ام و به جاي قبلي بازمي‌گردم، اما به خاطر خدا آبروي مردم را نبريد. وي ادامه داد:در ابتداي برعهده گرفتن اين سمت ارادتم به نظام و رهبري در اوج خود بود و امروز كه از اين سازمان مي‌روم ارادتم بيشتر شده اما با آبروي مردم بازي نكنيد، چراكه احترام آبروي مومن از كعبه بيشتر است.

اراک اوباما : گزینه نظامی را در مقابل تهدید اتمی ایران کنار نگذاشته ام

در پایان اجلاس گروه بیست در پیتسبورگ آمریکا، رئیس جمهوری این کشور باراک اوباما، صریحاً تأکید کرد که گزینه نظامی را در مواجهه با تهدید اتمی ایران کنار نگذاشته است، هر چند او تصریح نمود که هنوز مایل است از راه دیپلماتیک بحران اتمی جمهوری اسلامی را حل کند.

در آغاز آخرین روز از اجلاس گروه بیست رهبران سه کشور آمریکا، فرانسه و انگلستان اقدام دولت تهران را در ساختن مخفیانه تأسیسات غنی سازی اورانیوم در نزدیکی قم شدیداً محکوم کردند. رئیس جمهوری آمریکا در ادامه واکنش خود به این خبر خطاب به رهبران تهران گفت : "جامعه بین المللی حرف خود را زده است. اکنون نوبت پاسخگویی ایران رسیده است." رئیس جمهوری آمریکا از رهبران ایران خواست که علاوه بر حُسن نیت، اراده همکاری خود را با جامعه جهانی در ملاقات اول اکتبر میان نمایندگان کشورهای گروه ۱+۵ و جمهوری اسلامی در ژنو بر سر پروندۀ اتمی این کشور نشان بدهند.


رئیس جمهوری آمریکا خطاب به رهبران تهران گفت که در ملاقات اول اکتبر نه فقط باید توضیحات لازم را در مورد تأسیسات قم ارایه کنند، بلکه نیز باید دست به یک انتخاب بزنند. او به حکومت تهران هشدار داد که در صورت بی اعتنایی به این الزامات با" مجازات های دردآوری" روبرو خواهد شد.

در واقع، با فاش شدن تأسیسات مخفی قم، موضوع مذاکرات اول اکتبر کاملاً تغییر کرده است. باراک اوباما با اشاره به این تأسیسات، تأکید کرد که بر ملا شدن این تأسیسات نتیجه اطلاعات سرویس های مخفی سه کشور انگلستان، آمریکا و فرانسه است که حاصل تحقیقات خود را به دقت با یکدیگر تطبیق داده اند، چرا که نمی خواسته اند کمترین ابهامی در مورد ماهیت و فعالیت های این تأسیسات باقی بماند.

رئیس جمهوری روسیه دیمتری مدودف ضمن ابراز بی حوصلگی از رفتارهای دولت ایران، تأکید کرد که در صورت عدم همکاری دولت تهران در ملاقات اول اکتبر باید روش های دیگری در قبال پرونده اتمی ایران اتخاذ کرد.

در واکنش محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران، در یک کنفرانس مطبوعاتی در نیویورک، در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل، به رهبران فرانسه، انگلستان و آمریکا گفت که از اظهارات خود "پشیمان خواهند شد." او مدعی شد که تأسیسات اتمی قم مخفی نبوده و اینکه کشورش آژانس بین المللی انرژی اتمی را از وجود این تأسیسات بیش از یک سال مانده به راه اندازی اش مطلع کرده است.

با این حال، خود دولت تهران تنها دوشنبۀ گذشته وجود چنین تأسیساتی را پذیرفت و مدیر آژانس بین المللی انرژی اتمی، محمد البرادعی، در نامه ای تأکید کرد که تاکنون این نهاد وابسته به سازمان ملل از وجود تأسیسات اتمی قم مطلع نبوده است.

وزیر دفاع آمریکا، رابرت گیتس، سخنان رئیس جمهوری ایران را "دروغ" و "فریبکارانه" توصیف کرد و گفت : "اگر برنامه اتمی ایران حقیقتاً ماهیتی صلح آمیز دارد، چرا رهبران ایران از تأسیسات قم همزمان با شروع ساختمان آن سخنی نگفتند؟ چرا آنان از آغاز به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه ندادند که از این تأسیسات دیدن کنند؟" وزیر دفاع آمریکا در ادامه افزود : "تعجب آور نیست که رهبران جامعه جهانی بر این اعتقاد باشند که انگیزه و اهداف رهبران ایران تجهیز این کشور به سلاح اتمی است." او در این حال اضافه کرد که کاربرد گزینه نظامی برای بازداشتن ایران از تجهیز خود به سلاح اتمی تنها یکی دو سه سال دسترسی این کشور را به بمب اتمی به تأخیر می اندازد و از اینرو، به گمان او، "تنها طریقۀ جلوگیری از دست یافتن این کشور به سلاح اتمی این است که حکومت ایران بفهمد که دستیابی به این سلاح به جای تقویت امنیت آن، امنیت این کشور را تضعیف خواهد کرد."

منابع فرانسوی گفته اند که حکومت ایران زمانی وجود تأسیسات اتمی قم را به رسمیت شناخت که فهمید سه کشور فرانسه، انگلستان و آمریکا قصد دارند طی گزارشی آژانس بین المللی انرژی اتمی را از وجود این تأسیسات که تاکنون مخفی مانده بودند مطلع سازند.

نیکلا سرکوزی رئیس جمهوری فرانسه اظهار داشت که نباید به رهبران ایران فرصت وقت خریدن داد، در حالی که دستگاه های غنی کننده اورانیوم این کشور در حال کار کردن هستند.

گردون بروآن نخست وزیر انگلستان اضافه کرد : مخفی نگاه داشتن تأسیسات قم کافی است تا جامعه بین المللی را به اقدامی قاطعانه تر در قبال جمهوری اسلامی وا دارد. آلمان و ایتالیا پشتیبانی خود را از موضع سه کشور انگلستان، فرانسه و آمریکا اعلام کردند و چین خواستار همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی شد.

این اولین بار نیست که منابع بیرون از حکومت تهران از تأسیسات مخفی اتمی ایران پرده برمی دارند. برای اولین بار نیز شورای ملی مقاومت ایران وابسته به سازمان مجاهدین خلق در سال ۲۰۰۲ از وجود تأسیسات اتمی نطنز پرده برداشت. این سازمان به تازگی مدعی شده است که حکومت تهران دو تأسیسات مخفی دیگر در تهران و حومه آن دارد که برای ساختن بمب اتمی مورد استفاده قرار می گیرند.