۱۳۸۸ تیر ۳۰, سهشنبه
A Shot Heard Round the World
A Shot Heard Round the World (گلوله ای که در سرتاسر جهان شنیده شد)
Most media coverage of the protests that greeted Iran’s widely disparaged presidential election results were already being captured and transmitted by cameraphone and text message, so it’s perhaps only fitting that the last moments of 26-year-old Neda Agha-Soltan’s life were captured on a grainy cellphone video. The 40-second clip, which has become an internet sensation, is a graphic testament to the protests’ brutal suppression: Neda, searching the camera with helpless eyes, struggles for life after being shot in the chest during a Tehran street demonstration, as bystanders crowd around desperately trying to help. Her name, which is Farsi for “voice” or “calling” has become a rallying cry for the growing opposition movement and a symbol of their resistance
خامنه ای بنام ملت ایران دیروز چک بی محل کشید!
دوشنبه(29 تیر)، علی خامنه ای به بهانه مبعث پیامبر اسلام، برای مقامات و کارگزاران نظام که آشکارا از شمار آنها دیدار به دیدار کمتر میشود، بار دیگر کودتای 22 خرداد را تائید کرد. علی خامنه ای یکبار دیگر چشم به دوربین سیمای جمهوری اسلامی و از این طریق، چشم در چشم ملت ایران دوخته و بنام "ملت" اعتراضات مردم به کودتای انتخاباتی را اغتشاش خواند. او یکبار دیگر رسانه های خارجی را عامل تحریک مردم معترض معرفی کرد!
منظور او از رسانه های خارجی دو تلویزیون بی بی سی و امریکا و دو رادیو فارسی زبان در آلمان و فرانسه باید باشد که با احتیاط کامل برخی اخبار مربوط به جنبش مردم را منتشر می کنند. او انتظار دارد این رسانهها نیز لااقل اگر با سیمای جمهوری اسلامی همسو نشده و به بلندگوی "دروغگوئی" تبدیل نمی شوند، "خفه" شوند، تا تا کودتاچی ها هر کار می خواهند با مردم بکنند.
خامنه ای مردم ایران و سیاستمداران ایران را نادان خطاب کرد و گفت:"دشمنان ملت ایران از رسانه های خود، علنا برای گروه های غافل و نادان اغتشاشگر دستورالعمل چگونگی ایجاد نا امنی، تخریب و در گیری پخش می کنند و از طرف دیگر، مدعی می شوند که در امور داخلی ایران دخالت نمی کنند در حالیکه آشکارترین دخالت ها را انجام میدهند."
علی خامنه ای که معلوم نیست از این سخنرانی تا آن سخنرانی در سلول انفرادی زندگی می کند و از خیابان های ایران خبر ندارد و یا دقیقا همه چیز را می داند و نعل وارونه می زند، در ادامه گفت:
"البته رسانه های استکباری بمنظور حمایت از اغتشاشگران، آنان را مردم می نامند در حالیکه مردم، آن جمعیت میلیونی است که به محض دیدن این اغتشاشگران و مفسدان، خود را کنار می کشند و آنها را با دیده نفرت و انزجار نظاره می کنند."
میلیون های ایرانی اگر به صفحه تلویزیون های خود پس از شنیدن دروغ رهبر در روز مبعث پیامیر اسلام "تف" نکرده باشند و بر گوینده این دروغ "لعنت" نفرستاده باشند، ملاحظه جد گوینده را کرده اند.
خامنه ای اضافه کرد که اعتراضات نسبت به نتیجه انتخابات ناشی از توطئه "دشمن" و این حوادث این تجربه و درس را به همراه خود داشت که حتی در زمانی که حرکتی بزرگ در کمال آرامش و ثبات انجام میگیرد، نباید از نقشه و کید دشمن غافل ماند."
به این ترتیب و با این سخن، تظاهرات مسالمت آمیز مردم نیز نباید برگزار شود زیرا دشمن آن را تحریک می کند!
تکلیف احمدی نژاد که روشن است، اما علی لاریجانی و آیت الله شاهرودی که بعنوان بازماندگان سران نظام درکنار دست علی خامنه ای نشسته بودند نیز، لابد جرات نکردند پس از این سخنان به "آقا" بگویند: پس آن همه تظاهرات مسالمت آمیز مردم در سال 57 که منجر به سقوط شاه شد، ناشی از نفوذ و نقشه انگلیس بود؟ و اگر مردم اینچنین تبلیغ شوند، پیش خود تصور نمی کنند که شما را هم انگلیس ها آوردند؟
در بخش دیگری از این سخنرانی تهدید آمیز، او خبرگان و مراجع را "نخبگان" معرفی کرد و نسبت به ادامه عدم تائید کودتا و مخالفت با سرکوب مردم هشدار داد. هشداری که ظاهرا علی اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی، کروبی، موسوی را نیز شامل می شود.
عدم تمرکز علی خامنه ای در سخنان روز گذشته اش، تکرار چندباره برخی کلمات و فاصله میان جملات و سرانجام تهدیدی که نخبگان را کرد، همگی نشان داد که او بشدت نسبت به موقعیت خود احساس خطر کرده است و سرنوشت خود را به سرنوشت احمدی نژاد پیوند زده است. امری که اگر تاکنون نیز اینچنین نبوده، اکنون دیگر چنین شده است.
او گفت "هر فردی، با هر موقعیتی، اگر بخواهد جامعه را به سمت ناامنی سوق دهد، از نظر عموم ملت ایران، انسان منفوری است."
او از بیان این جمله هدف خود را دنبال کرد، اما مصداق واقعی چنین جمله ای خود او می تواند باشد، زیرا با کودتای انتخاباتی و فرمان سرکوب خونین مردم بیشترین نقش را در ناامنی ملی بوجود آورده و اگر نداند که می رود تا در جایگاه منفورترین روحانی و چهره حکومتی قرار گرفته و احمدی نژاد را پشت سر بگذارد.
خامنه ای در ادامه این تهدید گفت: "نخبگان مراقب باشند، زیرا در امتحان عظیمی قرار گرفته اند و موفق نشدن در این امتحان، تنها مردود شدن نیست، بلکه موجب سقوط آنان خواهد شد. تنها راه رهایی از سقوط نخبگان ملاک قرار دادن خرد و عقلانیت است و البته عقلانیت، این سیاسی کاری های متعارف نیست زیرا سیاسی بازی ها، خلاف عقل است و کسانی که سیاسی کاری را اقدام عقلائی می دانند، اشتباه می کنند."
او که آشکارا از گسترش پایگاه مردمی هاشمی رفسنجانی وحشت زده شده، پیشنهادی های هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه تهران "بازی سیاسی" نامید و نشانه بی عقلی!
خامنه ای در ادامه همین بخش، مراجع مذهبی را که تاکنون کودتای انتخاباتی را تائید نکرده و او را در بن بست قرار داده اند گفت: "همه باید مراقب گفتار و مواضع خود و حتی نگفتن های خود باشند، زیرا نگفتن مسائلی که باید گفت، عمل نکردن به وظیفه است و گفتن مسائلی که نباید گفت، عمل کردن بر خلاف وظیفه است. آیا سخنان و موضع گیری های ما برای رضای خدا و با نیت اخلاص است یا اینکه برای جلب توجه برخی افراد(بخوانید ملت ایران) نباید خود را فریب دهیمنامه فرزندان بهزاد نبوی به مهندس موسوی:در پیگیری مطالبات مردم تردید به خود راه ندهید
اگر 25 میلیون نفرید، چرا از رفراندوم میترسید؟
درخشش "یارا شهیدی" نوستارهی ایرانی در هالیوود
پروژه حذف هاشمی کلید خورد
هاشمی رفسنجانی در اولین نمازجمعه ای که پس از انتخاب احمدی نژاد درآن حاضر شد ، در اقدامی دور از انتظار با انتقاد از سرکوب اعتراضات مردمی خواستار آزادی زندانیان سیاسی و دلجویی از خانواده های آسیب دیدگان حوادث اخیر شد. سخنانی که با استقبال گسترده عمومی در سطح جامعه و در میان نیروهای معترض روبرو گشت. در همین حال پس از این سخنان بود که هجمه عظیم تبلیغاتی علیه هاشمی آغاز شد. به نظر می رسد پروژه حصر و تحدید هاشمی کلید خورده است. فضا سازی های رسانه ای جریان کودتا نیز از این موضوع حکایت دارد. روزنامه کیهان تحت کنترل حسین شریعتمداری و خبرگزاری شبه نظامی فارس و خبرگزاری دولتی ایرنا و سایت رجانیوز که توسط فاطمه رجبی اداره می گردد، سردمدار جریان سازی و فحاشی به رئیس مجلس خبرگان رهبری هستند. این رسانه ها به همراهی جمعی از حامیان دولت در شواری نگهبان و نمایندگان مجلس در پی ایجاد فضای سنگین تبلیغاتی علیه آیت الله هاشمی رفسنجانی هستند تا از ادامه اعتراضات ایشان جلوگیری نمایند. گرچه هاشمی در جایگاه ریاست خبرگان رهبری ، وظیفه نظارت بر عملکرد آیت الله خامنه ای را بر عهده خواهد داشت ام شاید این وظیفه تا مدت چندان طولانی ادامه نیابد و فشار کودتاچیان برای تغییر هاشمی موثر واقع شود. در این شرایط لزوم حمایت از هاشمی بیش از پیش لازم می نماید. هاشمی از معدود -وشاید تنها کسی- کسانی است که می تواند برای قدرت مطلقه جریان تمامیت خواه حاکم، مشکلات و محدودیت های جدی ایجاد نماید. نمی توان از این موضع به سادگی عبور کرد که هاشمی همچنان برای حفظ کلیت نظام از مقابله به مثل با تمام توان پرهیز کرده است. امری که اگر واقع گردد تغییرات بنیادینی را در صحنه سیاست ایران ایجاد خواهد نمود.