۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۱, شنبه

لو رفتن و دستگیری شبکه جاسوسان سپاه پاسداران در کویت

یک گروه هفت ‌نفره‌ی متهم به جاسوسی برای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در کویت دستگیر شدند. در خانه یکی از این افراد که به اتهام خود اعتراف کرده‌اند، یک رشته اسناد، دستگاه پیشرفته ارتباطات و ۲۵۰ هزار دلار پول یافت شده است.افراد دستگیرشده‌ی مظنون به جاسوسی وابسته به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، در مورد جمع‌آوری اطلاعاتی در مورد پایگاه‌های آمریکا در کویت و نهادهای حساس کویتی به کار گمارده شده بودند. روزنامه "القبس" چاپ کویت، روز شنبه (۱ مه / ۱۱ اردیبهشت) به نقل از مقام‌های عالی‌رتبه سازمان‌های اطلاعاتی کویت نوشت که دست‌کم ۷ فرد مظنون دستگیر شده‌اند. برخی از این افراد در وزارت دفاع و وزارت کشور کویت کار می‌کرده‌اند. علیه ۶ یا ۷ نفر دیگر که فراری هستند، قرار پیگرد صادر شده است.به گزارش "القبس"، در پی یورش‌های ضربتی سازمان‌های مخفی کویت، در خانه‌ی سرکرده‌‌ی این جاسوسان شماری سند و نقشه از مراکز حساس، یک سیستم دقیق و پیشرفته ارتباطات و ۲۵۰ هزار دلار پول نقد پیدا شده است. این خانه در ۲۵ کیلومتری غرب کویت‌سیتی قرار داشته است. اعضای این سلول جاسوسی از پایگاه‌های نظامی کویتی و آمریکایی و دیگر مراکز و نهادهای حساس عکاسی می‌کرده و در این زمینه اطلاعات جمع‌آوری می‌کرده‌اند. افراد دستگیرشده اعتراف کرده‌اند که یکی دیگر از وظایف‌شان جذب اعضای جدید و گسترش شبکه جاسوسی بوده است. این روزنامه می‌افزاید که اعضای این گروه بارها زیر عنوان توریست، درمان پزشکی و یا زیارت از اماکن مقدسه، بارها به ایران سفر کرده‌اند.

روزجهانی کارگردر حضور رهبر و احمدی نژاد این دنیا کار کنید- آن دنیا مزدتان را بگیرید!

بمناسبت اول ماه مه، یعنی روز جهانی کارگر، نمایش های کارگرنوازی توسط حکومت به اجرا در آمد. کارگران نمونه را برای احمدی نژاد جمع کردند که شکم های برآمده و ته ریش بازاری شان خود بی نیاز از توصیف بیگانگی آنها با کار و کارگری است. برای رهبر هم یک نمایش مشابه ترتیب دادند و کسانی را که خوب خورده و پروار شده اند را بعنوان کارگر برای ایشان به صف کردند. لباس و صورت بشاش و زلف های تاب داده همه شان حکایت از شکم سیر و بی خبری از شکم گرسنه میلیون های کارگر ایرانی در صدها واحد تولیدی ویران شده کشور دارد، که اغلب ماه ها حقوق نگرفته اند، اجازه خانه نمی توانند بدهند، کارخانه هایشان بسته شده، تصفیه و اخراج شده اند و... از عسلویه تا نساجی مازندران،. ازتراکتورسازی تبریز تا ذوب آهن اصفهان... حساب کارگاه های تولیدی کوچک هم که خود حساب جداگانه ای است که درکنار کودکان کار باید به آن نیز پرداخت. مقام معظم، که نگرانی اش از تظاهرات و راهپیمائی مردم در هر سخنرانی مشهود است، برای باصطلاح کارگرانی که برایش به صف کرده بودند فرمود:

«اسلام، کارگر را یک مجاهد فی سبیل الله می داند.( یعنی این دنیا کار کن، مزدت را آن دنیا بگیر!) تلاش دشمنان از اول انقلاب برای استفاده از قشر کارگر و مسائل کارگری به عنوان اهرم فشار سیاسی بر ضد نظام اسلامی بود.(نگرانی از اعتراضات کارگری)، این موضوع در سی سال گذشته در دستور کار دشمنان نظام اسلامی قرار داشته است. اما ارتباط صمیمی میان کارگر و نظام اسلامی که ناشی از پایه مستحکم ایمانی نظام است به بدخواهان اجازه نخواهد داد بتوانند اخلالی در آن بوجود آورند.»

یکی نگفت: حرف نان را بزن، خربزه آب است. جلوی 70 میلیارد دلار واردات به کشور را بگیر، ارتباط صمیمی که حقوق و مزد و اجاره خانه نمی شود.


مسائل کارگران اینهاست نه سخنان شاهنشاهی خامنه ای

پیام ویدئویی میرحسین موسوی بمناسبت اول ماه مه(روزجهانی کارگران) منتشر شد. وی دراین پیام نگرانی خویش از تشدید تورم ، پایین آمدن تولید، فساد، رواج دروغ و سوء مدیریت، حقوق معوقه کارگران، تعطیلی روز افزون کارخانه ها و با ظرفیت پایین کارکرد ن کارخانه ها بیان کرد و آنها را از جمله بحران های کشور اعلام داشت. موسوی واردات بی رویه و واگذاری بازارهای ملی به بیگانگان انتقاد کرد و تاکید کرد که همه مردم می داند تا چه اندازه این مساله در سرنوشت ملت، استقلال و آزادی و زندگی کارگران ما تاثیر می گذارد. محدود کردن تشکل های صنفی و سیاسی و پرکردن زندان ها نیز در همین پیام و بعنوان مسائل تاثیر گذار روی سرنوشت معلمان و کارگران یاد کرد. او گفت: معلمان و کارگران براین حقایق واقف باشند زیرا مشکلاتی که آنها در زندگی روزانه خود لمس می کنند، ناشی از مسایل کلی و جاری کشور است و یک ارتباط سنگین و مستقیم بین آنها وجود دارد. کارگران و معلمان در پی آزادی هستند، چون به این وسیله می توانند فعالیت های صنفی خود را در جهت عدالت اقتصادی داشته باشند. تعداد زیادی از نمایندگان مجلس اول معلم بودند. مردم ما به این قشر اعتماد دارد. شهید رجایی، شهید باهنر و شهید مطهری از جمله آنان هستند. معلمان و کارگران بشدت مخالف فساد هستند و بحث اصلی درآمدهای عظیم نفتی است که سر سفره مردم نیست و فساد و نارسایی در امور اقتصادی است که آنها می دانند این مسایل به ضرر امنیت ملی ما و کشور و آتیه ماست. معلمان و کارگران می دانند که بی برنامگی، ماجراجویی در سیاست خارجی منافع ملی ما را در خطر قرار می دهد و مردم تاثیر این اقدامات خلاف را روی سفره های خود می بیینند.

عظمت یک کشور به دلگرمی و امید آنها به آینده بسته است. با نیروی نظامی و اسلحه نمی توان کشور را حفظ کرد.

جنبش سبز می گوید که با اقتصاد صدقه ای و وعده و وعید و انجام یک سری کارهای تبلیغاتی پیش از انتخابات مشکلات حل نمی شود. تنها راه بازگشت به قانون اساسی است. بدون یک انتخابات رقابتی، بدون آزادی زندانیان و تشکل های صنفی و ملی راه دیگری برای خروج از بحران موجود وجود ندارد.

ما امضا داده ایم و امضا گرفته ایم که بدون اجتهاد در مقابل نص، قانون اساسی را اجرا کنیم. اگر هم با بخشی از آن مخالف هستیم و قسمت هایی را نا کارآمد می بینیم باید از طریق همین قانون اقدام کنیم. تنها راه همین قانون اساسی است. مخصوصا در رابطه با حقوق اساسی مردم که فراموش شده ترین قسمت قانون اساسی است. اجرای این اصل فراموش شده ، موجب می شود که مشکلات یکی به یکی در کشور حل می شود و موقعیت و منزلت کارگران و معلمان نیز از همین طریق احیا خواهد شد.