hamid reza baratiyanجنبش به امید ایرانی آزاد... ما زنده بر آنیم که آرام نگیریم . موجیم که آرامش ما عدم ماست پيام سروش...كه هر هفته اخبار مهم داخلى و خارجى كشور عزيزمان ايران را به همراه تصوير و فيلم به صمع و نظر شما ايران داخل و خارج از ايران ميرساند با پاكى كلام و حفظ آزادى بيان همبستگی بزرگ وبلاگ نویسان با دانشجویان در بند دانشگاه
جنبش به امید ایرانی آزاد... ما زنده بر آنیم که آرام نگیریم . موجیم که آرامش ما عدم ماست پيام سروش...كه هر هفته اخبار مهم داخلى و خارجى كشور عزيزمان ايران را به همراه تصوير و فيلم به صمع و نظر شما ايران داخل و خارج از ايران ميرساند با پاكى كلام و حفظ آزادى بيان همبستگی بزرگ وبلاگ نویسان با دانشجویان در بند دانشگاه
در حاشیه اجلاس تغییرات اقلیمی كه در كپنهاگ دانمارك برگزار شد، محمود احمدی نژاد در كنفرانس خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار آینده، در این كنفرانس كه به صورت زنده از شبكه خبر پخش شد، منوچهر متكی و اسفندیار رحیم مشایی همراه احمدی نژاد بودند و خبرنگاران رسانه های مختلف سوالات خود را از او پرسیدند.
احمدی نژاد در پاسخ به سوالی در مورد حقوق بشر در ایران تاكید كرد: "دموكراسی و حقوقی كه مربوط به انسان هاست تعریف های متفاوت پیدا كرده است، زندان های مخفی غرب در اروپا و جنایت های جنگی در فلسطین 60 سال است ادامه دارد و حتی اسراییل در جنگ 22 روزه از سلاح ممنوعه استفاده می كند، ولی در مقابل این جنایت سكوت كرده اند".
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری گفت: "ما در ایران فقیر نان شب نداریم. البته باید كارها را ادامه بدهیم. فرض اینكه پنیر دانمارك را شما نخرند، حاضرید استقلال خود را بفروشید، مردم حاضرند كمتر بفروشند ولی استقلال داشته باشند"!
برخی از شخصیتهای برجسته دینی ایران (مقیم تهران و قم) در چند هفته اخیر با رهبر جمهوری اسلامی دیدارهایی مهم داشتهاند. این علمای «غیرسیاسی» و چهرههای شناختهشده مذهبی و مورد وثوق و مراجعه مردم، در دیدارهای خود با رهبری نظام، مشاهدات خود را از انتخابات و حوادث پس از آن و نیز رویکرد کلی مردم منطقه خود را به رهبری منتقل کردهاند.
در این دیدارها ازجمله تاکید شده است که بسیاری از مومنان و متدینان در انتخابات 22 خرداد به مهندس موسوی رای دادهاند و اینان بههیچوجه نتایج اعلام شده را صحیح و حقیقی نمیدانند. همچنین به رهبری نظام گفته شده است که بسیاری از مقلدان وی (حتی از نیروهای نظامی و شبهنظامی حکومت)، بهدنبال حوادث و خشونتهای بعد از انتخابات ریاستجمهوری، در پی انتخاب مرجعی جدید برای پاسخ به پرسشها و مسائل دینی خود هستند. در این دیدارها همچنین از سرکوبهای پس از انتخابات انتقاد شده است.
مطابق شنیدههای خبرنگار جرس، رهبری نظام واکنشی سرد، «از موضع بالا» و تعجببرانگیز در برابر این نقدها و گزارشها از خود بروز داده و موجب تاسف شدید و نیز ناامیدی این چهرههای برجسته حوزه و فقیهان مورد وثوق مردم، از اصلاح روندهای مسلط در نظام شده است.
مقام های دولت عراق می گویند نیروهای نظامی ایران، امروز جمعه، ۲۷ آذر، وارد منطقه ای در جنوب عراق شده و کنترل یک چاه نفتی را در اختیار گرفته اند.
اما در ایران خبرگزاری مهر گزارش داده که شرکت ملی نفت ایران تصرف این چاه نفتی را تکذیب کرده است.
علی الخفاج، یکی از معاونان وزیر کشور عراق، وقوع این حادثه را تایید کرده و گفته که در هفته گذشته این اتفاق چند بار تکرار شده است.
بنا به گفته آقای الخفاج، یازده سرباز ایرانی از مرز دو کشور عبور کرده و پرچم ایران را در میدان نفتی فکه که در منطقه مرزی مورد مناقشه ایران و عراق قرار دارد، نصب کرده اند.
بعضی منابع خبری در عراق از عقب نشینی سربازان ایرانی از خاک عراق خبر داده اند، اما معاون وزیر کشور عراق، بعد از ظهر روز جمعه، ۲۷ آذر گفت که نیروهای ایرانی هنوز از میدان نفتی فکه خارج نشده اند.
بنا بر گزارش تلویزیون العراقیه، شیروان وائلی، وزیر امنیت ملی عراق نیز عبور ایرانی ها از مرز عراق را تایید و از آن به عنوان "تجاوز" یاد کرده است.
به گفته جلال خالدی، خبرنگار در بغداد شورای سیاسی و امنیت ملی عراق در همین ارتباط جلسه فوق العاده ای به ریاست نوری مالکی، نخست وزیر این کشور تشکیل داده است.
خبرگزاری آسوشیتد پرس نیز به نقل از محمد حاج عزیز، از معاونان وزارت خارجه عراق، گزارش داده که احتمال احضار سفیر ایران در عراق برای بحث درباره این موضوع وجود دارد.
انتشار گزارش ها مبنی بر تصرف چاه نفتی شماره چهار میدان فکه، بلافاصله بر بازار نفت در سطح بین المللی تاثیر گذاشت و قیمت نفت بیش از پنجاه سنت افزایش یافت.
اختلافات سابقه دار مرزی
این نخستین بار نیست که ایران و عراق بر سر چاه های نفتی مناطق مرزی دو کشور دچار اختلاف می شوند. حدود شش ماه پیش نیز گزارش هایی از تصرف یک چاه نفتی ایران توسط ارتش عراق منتشر شد.
بعد از جنگ هشت ساله بین ایران و عراق، میله های مرزی که نشان دهنده خط مرزی است از بین رفته و برخی می گویند که اکنون نیروهای مرزداری دو کشور در تشخیص خط مرزی با مشکل مواجه شده اند و همین مسئله باعت اختلافاتی شده است.
بخشی از میادین نفتی ایران و عراق در مناطقی قرار دارد که در مرز دو کشور واقع شده است. میدان های نفتی آزادگان، یادآوران و هویزه مهمترین میادین مشترک دو کشور است که بنابر توافق هایی که صورت گرفته قرار است دو کشور در توسعه این میدانها با هم همکاری کنند.
تظاهراتی امروز در تهران و برخی شهرهای ایران در واکنش به "اهانت" به عکس آیت الله خمینی و به دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که نهادی حکومتی است برگزار شد.
این در حالیست که برخی از احزاب مخالف دولت و رهبران جنبش اعتراضی از جمله میر حسین موسوی گفته بودند در این راهپیمایی شرکت نخواهند کرد و برای محکوم کردن این "اهانت" منتظر صدور مجوز برای یک راهپیمایی جداگانه خواهند ماند.
به گزارش ایلنا خبرگزاری کار ایران در تظاهرات روز جمعه شعارهایی علیه اصلاح طلبان داده شد و از صدا و سیمای ایران که با پخش تصاویر پاره شدن عکس آیت الله خمینی مخالفان دولت را مسئول این ماجرا معرفی کرده "قدردانی" شد.
برخی از شعارهای تظاهرکنندگان چنین بوده است:
"فریاد ما همیشه اینچنین است، مرگ در انتظار خائنین است"، "نهضت ما نهضت انتظار است، اطاعت از رهبری اعتبار است"، "رهبری ملت ما الهی است، خط بدون رهبری گمراهی است"، "ولایت فقیه اصل دین است، محور اتحاد مسلمین است"، "موسوی موسوی این آخرین پیام است"و "سران فتنه سبز اعدام باید گردند."
در تظاهرات تهران محمد حسین رحیمیان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با سخنان تندی به رهبران مخالفین دولت هشدار داد و گفت "طبق دستور خداوند ... اگر منافق ها از کار خود دست برندارند ... دست پیغمبر باز" گذاشته شده تا "جایی که جمع دشمنان را متشتت کند و از آنان کسی باقی نماند و به بدترین وضع ممکن باید اعدام شوند."
به گزارش خبرگزاری فارس آقای رحیمیان مقابله با "براندازان" را "سنتی خدایی" خوانده که "چه قبل از پیغمبر و چه بعد از پیغمبر و تا ابد بوده و خواهد بود."
در حالیکه خبرگزاری های نزدیک به دولت تعداد تظاهرکنندگان تهران را "میلیونی" خوانده اند برخی سایت های اصلاح طلبان این رقم را "حدود 7 تا 10 هزار" نفر ذکر کرده اند.
سایت جرس (جنبش راه سبز) نوشته است "ده ها دستگاه اتوبوس برای انتقال تظاهر کنندگان بکار گرفته شده بود. ... بسیاری از اتوبوس ها نشانی های مناطقی مانند ورامین، پاکدشت، قرچک، اسلامشهر، کن و کرج را داشتند."
میر حسین موسوی گفته است که با توجه به "التهاب موجود در فضای جامعه"، به همراه مهدی کروبی و مجمع روحانیون مبارز، از دولت خواسته است که مجوز راهپیمایی جداگانه ای برای معترضان صادر شود.
مجید انصاری، عضو سرشناس مجمع روحانیون مبارز هم گفته است: "پیشنهاد شورای هماهنگی به جای خود محترم است، اما همانطور که گروه های مختلف در چند روز اخیر راهپیمایی کردند، ما هم درخواست خود را ارائه داده ایم و منتظر اعلام نظر وزارت کشور هستیم".
پیش تر مرتضی تمدن، استاندار تهران گفته بود که به نظر او نیازی برای انجام راهپیمایی های جداگانه نیست و همه می توانند برای محکوم کردن "اهانت" به عکس آیت الله خمینی، در راهپیمایی روز جمعه شرکت کنند.
این در حالی است که احزاب مخالف دولت و رهبران جنبش اعتراضی ایران، ماجرای پخش تصاویر مربوط به عکس پاره شده آیت الله خمینی در تلویزیون این کشور را "مشکوک" می دانند.