۱۳۸۸ مهر ۱۲, یکشنبه

نوبت به حذف لاریجانی رسید

پس از آن که در پی اختلاف های بوجود آمده در فراکسیون اکثریت مجلس، چهره هایی چون محمدرضا باهنر که از منتقدان سیاست های محمود احمدی نژاد درمیان اصولگرایان است از شورای مرکزی این فراکسیون کنار گذاشته شد، هم اکنون حامیان محمود احمدی نژاد در مجلس برای کنار گذاشتن علی لاریجانی از ریاست این فراکسیون غالب مجلس تلاش می کنند.

درهمین باره روز گذشته یک عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگران اعلام کرد که "بايد رياست فراكسيون از رياست مجلس جدا باشد تا در مواقعي كه نياز به موضع گيري‌ صريح است، دچار مشكل نشود."

اسماعیل کوثری كه به تازگي به عضويت شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان درآمده با این توضیح درباره گزینه های که برای ریاست این فراکسیون در نظر گرفته شده، افزود: "به غير از آقاي لاريجاني به صورت غيررسمي حداد عادل، آقاتهراني و صدر به عنوان گزينه‌هاي احتمالي رياست در فراكسيون اصولگرايان مطرح هستند و پيش‌بيني مي‌شود از ميان اين افراد در انتخابات هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان حضور داشته باشند."

این درحالی است که سید جلال یحیی زاده یکی دیگر از اعضای فراکسیون اکثریت مجلس گزینه های دیگری برای ریاست این فراکسیون که مد نظر حامیان احمدی نژاد است را اضافه کرده و گفت: "درحال حاضر روح الله حسینیان، علی اصغر زارعی و مرتضی آقاتهرانی از جمله کاندیداهای نمایندگان حامی دولت برای ریاست فراکسیون اصولگرایان هستند."

یحیی زاده با اعلام این که "به نظر می‌رسد لاریجانی آمادگی کناره‌گیری از ریاست فراکسیون اصولگرایان را دارد" تلاش حامیان محمود احمدی نژاد برای کنار گذاشتن لاریجانی را پنهان نکرده و تاکید کرد "آنها با برکناری باهنر از عضویت در شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان، استارت این کار را زدند."

وی همچنین اعلام کرد که "طی چند روز آینده مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان به بهانه بررسی صلاحیت سه وزیر باقی مانده که به زودی از سوی دولت معرفی می‌شوند، تشکیل جلسه می‌دهد" و درهمین حال گفت که "در همین جلسه شورای مرکزی نیز به منظور انتخاب هیات رییسه این فراکسیون جلسه‌ای خواهد داشت."

کنار گذاشتن علی لاریجانی از ریاست فراکسیون اصولگران مجلس در حالی در برنامه حامیان اصولگرایان تندرو و حامی محمود احمدی نژاد قرار گرفته که او همواره در زمان ریاست همزمانش بر مجلس و فراکسیون اصولگرایان انتقادهای فراوانی را به سیاست های دولت محمود احمدی نژاد مطرح کرده و تا کنون در تمام جلسات مشترکی که فراکسیون اصولگرایان مجلس با احمدی نژاد برگزار کرده اند غیبت کرده است.

وی همچنین علاوه بر این که در سمت رییس مجلس از مانع از تصویب شدن برخی از برنامه های دولت احمدی نژاد بوده، پیش از انتخابات ریاست جمهوری نیز با حمایت فراکسیون اصولگرایان مجلس از نامزدی محمود احمدی نژاد مخالفت کرده بود.

سلسله حذف اصولگرایان منتقد

تلاش حامیان احمدی نژاد براي حذف علی لاریجانی از چهره های معتدل اصولگرايان مجلس از تصدي رياست اين فراکسيون درحالی است که رسانه های دولتی نیز همزمان با این مساله با گفت و گو هایی با این نمایندگان در پی القای این مساله بوده اند که وی تمایلی برای ریاست فراکسیون اکثریت مجلس ندارد و به این ترتیب در پی کنار گذاشتن او هستند.

این درحالی است که هفته گذشته آنها در اولین اقدام خود در انتخابات نمايندگان اصولگراي شهر تهران براي عضويت در شوراي مرکزي فراکسيون اصولگرايان به چهره‌هايي چون محمدرضا باهنر و سيدرضا اکرمي اجازه ورود به اين فراکسيون را ندادند.

درهمین باره شهاب الدین صدر نیز پس از انتخاب اعضای شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان گفت: "از 25 نفر از نمايندگاني كه راي داده‌اند 10 نفر براي عضويت در شوراي مركزي كانديدا شده بودند که به این ترتیب از 25 راي‌ 24 راي بنده، اسماعیل كوثري 20 راي، علي اصغر زارعي 19 راي، مرتضي آقاتهراني 17 راي و عليرضا زاكاني 13 راي را به خود اختصاص داده و به عضويت شوراي مركزي دور جديد فراكسيون اصولگرايان در آمدیم."

اعلام اسامی شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس درحالی از سوی صدر صورت گرفت که چهره هایی مانند محمد رضا باهنر، سید رضا اکرمی، فاطمه رهبر نیز خود را برای عضویت در شورای مرکزی این فراکسیون کاندید کرده بودند.

درحالی سیاستمداری مانند محمدرضا باهنر که از چهره های شاخص اصولگرایان محسوب می شود از شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان در مجلس کنار گذاشته می شود که او نیز در مدت اخیر دربسیاری از موارد همراه و هم نظر با علی لاریجانی بوده است.

همچنین محمد رضا باهنر به تازگی و درحالی که با بسیاری از وزرای معرفی شده از سوی احمدی نژاد برای کابینه اش مخالف بود، پس از اخذ رای اعتماد این وزرا اعلام کرده بود که: "راي اعتماد مجلسي‌ها به وزراي احمدي نژاد تنها بنا بر توصيه مقام معظم رهبري بوده است."

به عقیده برخی از کارشناسان آغاز حذف محمد رضا باهنر نیز درست از همین زمان آغاز شد چرا که حمید رسایی یکی از نمایندگان تندرو و حامی احمدی نژاد در باره این اظهار نظر وی با کنایه گفته بود "بسياري از فعالان جريان اصولگرايي به ويژه آنها که حوادث را بر اساس اخبار رسانه‌اي دنبال مي‌کنند، از تلاش آقاي باهنر براي لطمه زدن به دولت دهم تعجب مي‌کنند و حتي ظاهر شدن باهنر به عنوان مخالف کليات کابينه براي برخي از رسانه‌هاي اصولگرا نيز تعجب آور بود، در حالي که اين رفتار براي آنهايي که از نزديک در جريان موضع گيري‌هاي ايشان و برخي از نمايندگان ديگر هستند، امري بديهي است.

تقویت اطلاعات موازی با زوج طائب – رمضانی؟

رسانه های نزدیک به دولت در حالی از احتمال برکناری حسین طائب فرمانده فعلی بسیج در جریان "ادغام بسیج در نیروی زمینی سپاه پاسداران" خبر می دهند که از وی به عنوان یکی از عوامل کودتای انتخاباتی و سرکوب اعتراضات مردمی و مسالمت آمیز پس از اعلام نتایج انتخابات نام برده می شود.

خبرگزاری مهر در همین خصوص گزارش داد که "حجت الاسلام حسن طائب فرمانده فعلی نیروی مقاومت بسیج كه همزمان معاون فرمانده كل سپاه نیز می باشد احتمالا به معاونتی دیگر منصوب می شود. " این خبرگزاری افزود: "برخی اخبار تائید نشده نیز از احتمال حضور طائب در مقام ریاست سازمان اوقاف حكایت دارد."

خبرگزاری مهر توضیحی در مورد سمت بعدی طائب در سپاه پاسداران نداد، اما اخبار تایید نشده از احتمال انتصاب وی به عنوان "معاون اطلاعات" سپاه پاسداران خبر می دهند.

طائب در کنار رمضانی؟

حسین طائب، که از سابقه عضویت در وزارت اطلاعات برخوردار است، یكی از كاندیداهای مطرح برای وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد بود. وی درصورت انتقال به معاونت اطلاعات سپاه در کنار غلامحسین رمضانی معاون حفاظت و اطلاعات این نیرو، مدیریت دستگاه رو به گسترش اطلاعاتی – امنیتی سپاه پاسداران را شکل خواهد داد. رمضانی علاوه بر نقش موثر خود در کودتای انتخاباتی اخیر و بازداشت های گسترده پس از انتخابات، در سال های ریاست جمهوری محمد خاتمی نیز در مقام معاون حفاظت و اطلاعات نیروی انتظامی یکی از چهره های اصلی و پشت صحنه اطلاعات موازی بود و در بازداشت ها و مقابله با اصلاح طلبان نقش موثری داشت. برخورد با دستگیر شدگان پرونده مشهور به وبلاگ نویسان، که با بدرفتاری شدید با بازداشت شدگان همراه بود، زیر نظر وی صورت گرفت.

رسانه های نزدیک به جناح حاکم از محمدرضا نقدی معاون تحقیقات صنعتی ستاد كل نیروهای مسلح و معاون اسبق حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی که مجری بازداشت و شکنجه شهرداران مناطق در سال 76 بود، "سردار نجات فرمانده سپاه ولی امر" مسوول حفاظت از بیت رهبری و "سردار پاكپور فرمانده فعلی نیروی زمینی سپاه"به عنوان اصلی ترین گزینه ها برای تصدی فرماندهی جدید نیروی مقاومت بسیج نام برده اند.

ادغام بسیج در نیروی زمینی

در خبری دیگر از تغییرات سپاه پاسداران، خبرگزاری مهر دیروز نوشت که "در ادامه تغییرات صورت گرفته در اجرای طرح تحول ساختار سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی شنیده شده است بزودی نیروی مقاومت بسیج برای هماهنگی بیشتر در نیروی زمینی سپاه ادغام خواهد شد."

تغییر ساختاری سپاه پاسداران از دو سال پیش و همزمان انتصاب محمدعلی(عزیز) جعفری به فرماندهی کل سپاه پاسداران با حکم آیت الله خامنه ای آغاز شد و در طی آن با حذف لشکرها و مناطق قبلی 29 سپاه استانی برای 29 استان و دو سپاه ویژه برای شهر تهران و استان تهران تشکیل گردید.

در جریان همین تغییرات بود که شماری از فرماندهان ارشد سپاه در کمتر از دو ماه از سمت های خود برکنار شده و مابقی آن ها نیز در مناطیق مختلف کشور جا به جا شدند.

فرمانده کل سپاه در حین این تغییرات از آن با عنوان تغییر ساختاری سپاه برای "دفاع موزاییکی" نامبرد و گفت که این اقدام به منظور مقابله با حمله احتمالی خارجی انجام می شود اما محمد علی جعفری در زمستان سال 87 در سخنانی دیگر ادعا کرد که تغییرات ساختاری سپاه برای آنچه وی"جنگ نرم" و "تهدیدات داخلی" نامید انجام شده است.

اخبار ضد و نقیض در مورد رئیس ستاد مشترک

همزمان روز شنبه اخباری در خصوص احتمال برکناری حسن فیروزآبادی از ریاست ستادکل نیروهای مسلح منتشر شد؛ اما دفتر فیروز آبادی، که از متحدان اصلی احمدی نژاد در نیروهای مسلح به شمار می رود و بارها پیس و پس از انتخابات برحمایت خود از وی تاکید کرده، با انتشار اطلاعیه ای خبر برکناری خود را تکذیب کرد.

دفتر رییس ستاد نیروهای مسلح در این اطلاعیه اعلام کرد که "حكم انتصاب سرلشكر بسيجي دكتر سيدحسن فيروزآبادي از جانب فرماندهي معظم كل قوا صادر شده و محدوديت زماني نداشته و هرگونه تصميمي در رابطه با رييس ستاد كل نيروهاي مسلح صرفا در اختيار فرماندهي معظم كل قوا حضرت آيت‌الله خامنه‌اي عزيز مي‌باشد. بنابراين هر نوع خبري كه از منابع ديگر منتشر شود تكذيب مي‌گردد."

آیت الله خامنه ای 20 سال پیش در آغاز دوره رهبری خود طی حکمی حسن فیروزآبادی را که دانش آموخته رشته پزشکی است به عنوان رییس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کرد و به وی درجه "سرلشکر بسیجی" داد.

حسین طائب کیست

حسین طایب فرمانده فعلی بسیج، متولد سال 1342 در تهران و 46 ساله و داماد حجت الاسلام حسینی معروف به "حسینی اخلاق در خانواده" است.

طائب در سال انقلاب 15 ساله بود و در سال های پس از انقلاب در حوزه علمیه تهران، قم و مشهد رفت و از بخشی از دروس طلبگی اش را نزد آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی آموخته است.

در سال 1361 به عضویت سپاه پاسداران در آمد و مسئولیت هایی در رده های پایین سپاه قم و خراسان را بر عهده داشت.

پس از رسیدن آیت الله خامنه ای به رهبری، حسین طائب نیز به بیت رهبری منتقل شد و چند سال معاون هماهنگ‌ كننده دفتر رهبر جمهوری اسلامی بود. پس از آن به مدت 3 سال معاون فرهنگی ستاد مشترک سپاه پاسداران و فرماندهی دانشکده امام حسین دانشکده متعلق به سپاه را بر عهده داشت.

طائب در دو سال گذشته پس از تغییر فرمانده کل سپاه و ادغام فرماندهی سپاه و بسیج ابتدا به عنوان قائم مقام فرمانده کل سپاه در بسیج منصوب شد و پس از آن در سال 87 از سوی وی به فرماندهی بسیج در سراسر کشور منصوب شد.

بنابر گفته برخی از زندانیان سیاسی که در دوره 8 ساله اصلاح بازداشت شدند حسین طائب سرپرستی برخورد و بازجویی چندین پروژه بازداشت و اعتراف گیری اجباری را بر عهده داشته است.

فرمانده کل بسیج در هفته های منتهی به انتخابات سال 88 بارها در سخنرانی ها و اظهار نظرهای رسمی به حمایت از دولت احمدی نژاد پرداخت و غیر از نقش فعال در سازماندهی کودتای انتخاباتی، نیروهای تحت امر او در جریان اعتراضات مسالمت آمیز به نتایج اعلام شده انتخابات نقش اصلی در سرکوب معترضان، بازداشت و کشتار مردم معترض را داشتند. بنابر اسناد، تصاویر و اعلام شاهدان عینی نیروهای بسیجی تحت امر حسین طائب بخش گسترده ای از شلیک مستقیم به سوی مردم و کشتار معترضان را از جمله شلیک مستقیم از پایگاه بسیج مسجد لولاگر و حوزه 177 بسیج ناحیه مقداد در تهران به سوی مردم را بر عهده داشتند که منجر به کشته شدن شماری از مردم شد.

به دنبال کشته شدن ندا آقا سلطان و دها تن دیگر از مردم معترض در جریان راهپیمایی های مسالمت آمیز، حسین طائب این کشتار را به "اغتشاشگران" نسبت داد و ادعا کرد که عده ای با لباس بسیج و نیروی انتظامی دستگیر شده اند.

فرمانده بسیج همچنین با بیان این اتهام که "اخبار متعددي از واردات انواع اسلحه و چاشني به داخل كشور از سوي گروه هاي مخالف و كشورهاي خارجي گزارش شده " مردم معترض را به استفاده از اسلحه متهم و ادعا کرد که تعدادی از بسیجیان کشته شده اند. هرچند وی بعدا در پاسخ به پرسش هایی که در سطح رسانه ها و برخی نمایندگان در مورد هویت بسیجیان "کشته شده" مطرح گردید، از بیان اسامی آنها برای اثبات ادعایش خودداری کرد.

یک ماه پس از این اظهارات در 8 مرداد ماه حسین طائب، طی یک سخنرانی در جمع بسیجیان در مشهد و در ادعایی متناقض با ادعای قبلی اش، علت کشته شدن شماری از مردم در جریان اعتراضات مسالمت آمیز را شلیک بسیجیان برای "دفاع از ساختمان پر از اسلحه بسیج" در قبال حمله مردم عنوان کرد و مدعی شد که روز "25 خرداد جاري تعدادی از معترضان به روند برگزاري انتخابات در قالب اغتشاشات تهران درصدد حمله به يکي ازحوزه هاي مقاومت بسيج و خلع سلاح آنجا بودند اگر اين اقدام انجام مي شد و سلاح دست معترضان مي افتاد ديگر به راحتي نمي شد اين غائله را ختم کرد.

واکنش شدید حامیان دولت به طرح وحدت ملی

دو هفته پس از آنکه هاشمی رفسنجانی همزمان با آغاز به کار اجلاس ششم مجلس خبرگان اظهار داشت که "برخی افراد دلسوز در مجمع تشخیص مصلحت نظام درحال تدوین طرحی برای برون رفت از وضعیت کنونی کشور"هستند و علی رغم استقبال بسیاری از چهره های شناخته شده ی کشوردر هردوجناح سیاسی کشور از این ابتکار، حامیان محمود احمدی نژاد حملات شدیداللحنی را علیه هواداران "طرح وحدت ملی" آغاز کرده اند.

این درحالی است که هفته گذشته میرحسین موسوی نیز در دیدارش با شورای مرکزی فراکسیون اقلیت مجلس تاکید کرده بود که " احساس نیاز به وحدت ملی امروز بیش از هر زمان دیگری در كشور بین مردم احساس می‌شود." پس از انتشار اظهارات میرحسین موسوی اعضای شورای مرکزی فراکسیون اقلیت مجلس اعلام کردند که ملاقات هایی را نیز با مهدی کروبی ، سید محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی نیز برگزار خواهند کرد.

وحدت با "مخالفان ارای مردم" ممکن نیست!

در یکی از آخرین واکنش ها به طرح "وحدت ملی"، دیروز محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد که "هرگز با قانون شكنان و مخالفان آراي ملت نمي‌توان طرح وحدت ريخت. اين افراد اول بايد از ملت عذرخواهي و به آراي مردم تمكين كنند. هدف از مطرح كردن چنين طرح‌هايي توقف روشنگري‌ها است."

جعفری با اشاره به اعتراضات بعد از انتخابات گفت"درحالی كه همه فكر می‌كنند 8 سال جنگ تحمیلی بزرگترین خطر برای انقلاب بوده است، اما باید توجه كنیم كه در این فتنه تا مرز براندازی‌ نیز پیش رفتیم" و افزود: "هرگز نمی‌توان بافردی كه به آرای مردم تمكین نمی‌كند و به خاطر اشتباهاتش حاضر به عذرخواهی نیست به دنبال وحدت بود چون این افراد باید پاسخگوی همه خسارت‌های وارد شده به كشور باشند."
وی سپس با اشاره غیر مستقیم به هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: "كسی كه در جایگاه خواص نتوانسته به خوبی تحلیل كند و در حوادث بعد از انتخابات سكوت كرده بود، اكنون نیز باید سكوت كند و دم از وحدت نزند."

در کنار این اظهارات فرمانده کل سپاه یک عضو كميسيون سياست داخلي و امور شورا‌هاي مجلس نیز خاطرنشان کرد: "كساني كه تا چند وقت پيش كشور را به سوي اغتشاشات سوق ‌دادند و در مسير براندازي نرم گام برمي داشتند نمي‌توانند منادي وحدت باشند." محمد جواد ابطحی یکی از حامیان محمود احمدی نژاد در مجلس اظهار داشت: "كساني كه طر‌ح وحدت‌ را مطرح كردند به دنبال وحدت پايدار نيستند زيرا اول با اين صحبت‌ها مي‌خواهند بگويند كه كشور بحران زده است و مسئله دوم اينكه مي‌خواهند بعضي از عوامل مخل وحدت را تحت اين عنوان از جرائم و اتهاماتي كه به آنها وارد شده تبرئه كنند به همين دليل مومن بايد زيرك باشد". وی حتی طراحان این طرح و کسانی که از آن استقبال می کنند را کسانی دانست "كه منافقانه در پي تخريب وحدت جامعه هستند".

همزمان، آیت الله نوری همدانی به خبرگزاری فارس گفت: "چه طور مي‌شود با كساني كه الان به نفع صهيونيست‌ها و عليه رهبري گام برمي‌دارند، وحدت ايجاد كرد يا كساني كه اصرار دارند راه ساركوزي و اوباما را بروند چه طور مي‌شود وحدت ايجاد كرد آنها هنوز نغمه مخالفت سر مي‌دهند." آیت الله نوری همدانی افزود: "وحدت محور مي‌خواهد رهبري جامعه مسلمين نقطه‌اتكا وحدت مردم است، اگر اعتراف به اشتباه كردند و از رفتن به مسير دشمنان اسلام توبه كردند و در برابر و رهبري سرتعظيم فرود آمدند مي شود با آنها وحدت كرد."

در یک واکنش شدیداللحن دیگر، روزنامه رسالت به مقایسه هواداران وحدت با سربازان صدام حسین پرداخت و نوشت: "پیشنهاد طرح آشتی ملی یا وحدت ملی در چنین شرایطی هر ایرانی را به یاد فتوحات رزمندگان دلیر اسلام در خط مقدم جبهه جنگ حق علیه باطل، در زمان پاکسازی سنگرهای عراقی می اندازد. آنجا که مزدوران بزدل بعثی، تا آخرین تیر ترکش و تا آخرین فرصت ممکن سلاح خود را به سمت رزمندگان جبهه حق نشانه می رفتند، ولی همین که در محاصره جندالله قرار می گرفتند و مغلوب شجاعت و صرامت رزمندگان حق طلب و باطل ستیز واقع می شدند، لباس رزم در تن می دریدند و دستان خود را بالای سر می گرفتند و ندای «دخیل یاخمینی و انا شیعه» سر می دادند."

در کنار این نوشتار روزنامه رسالت، انتقادات دیگری نیز در روزنامه هایی همچون کیهان ، جوان، ایران و دیگر روزنامه دولتی و وابسته منتشر شد، که همگی با اتهام زنی به طراحان طرح وحدت ملی با آن مخالفت کردند.

انتقاد از مخالفان

حامیان دولت در شرایطی مخالفت خود را با طرح "برون رفت از بحران اعلام کرده اند که این طرح، در میان سایر محافظه کاران مدافعانی یافته است.

در این باره رییس "ائتلاف حزب الله" با انتقاد از مخالفان این طرح و با اعلام این که " طرح دلسوزان نظام را تعبير به مصالحه با دشمنان كردن ، فرافكني است" تاکید کرد: "برخی که با این طرح مخالفند به خاطر آن است که حیات خود را در تداوم بحران‌ها می‌دانند و فکر می‌کنند چون موقعیت برتری دارند، نیازي به حل مشکلات نیست که توصیه ما به آنها این است که با حفظ و آرامش و رعایت قواعد بازی و تعهد به ارزش‌های انقلاب و نظام فضای کشور را به سمت حل مشکلات پیش ببرد."

حسین کنعانی مقدم همچنین گفت: " پیشنهاد ائتلاف حزب الله این بود که هیات منصفه‌ای برای ریشه‌یابی مسایل پس از انتخابات تشکیل شود وکسانی که در ایجاد شکاف بین گروه‌های مختلف در حوادث پس از انتخابات مقصر بودند از مردم عذرخواهی کنند تا مطالب به صورت شفاف به اطلاع مردم برسد."

وی اظهار داشت: " ما پیشنهاد داریم که در این هیات نماینده رهبرانقلاب نیز حضور داشته باشند و اعضای این هیات واقعا به دنبال حل مشکلات سیاسی و نه تسویه حساب باشند و در پی یافتن الگویی برای حل بحران‌ها باشند."

در همین ارتباط، پیشتر روزنامه حیات نو با انتشار گزارشی از پی گیری طرح وحدت از سوی چهره های مطرح جناح محافظه کار خبر داده و نوشته بود: "اطلاعات تازه حاکى از آن است که این طرح اساسا متعلق به هاشمى نیست و شش چهره اصولگرا نسبت به تهیه و ارائه این طرح مصر هستند. این گروه عبارتند از حبیب‌الله عسگراولادی، مصطفى میرسلیم، محمدرضا باهنر، مرتضى نبوی، حسین مظفر و غلامعلى حدادعادل."

این روزنامه اعلام کرد که "این شش عضو اصولگراى مجمع تشخیص مصلحت که همگى یا از حامیان احمدى نژاد بوده‌اند و یا مخالف اصلاح‌طلبان هستند طى دیدارى با هاشمى رفسنجانى که چند هفته قبل انجام شده از وى براى یافتن راه‌حلى پیرامون مشکلات موجود کشور نظرخواهى کرده‌اند."
درهمین حال وبسایت اینترنتی رجانیوز که از رسانه های حامی احمدی نژاد است نیز با تایید ضمنی گزارش حیات نو در خبری به نقل از یک منبع آگاه نوشت: " این طرح برای ایجاد وفاق ملی با محوریت رهبری تهیه شده که البته دربخش هایی از این طرح پیش بینی شده برخی چهره ها عذرخواهی کنند تا وفاق ملی شکل بگیرد."

این همه درحالی است که سال گذشته نیز عنوان طرحی با نام "وحدت ملی " در فضای پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده بود که باز حامیان احمد نژاد با آن مخالفت کرده و آن را توطئه اصلاح طلبان دانستند.

در آن زمان رفسنجانی با خطاب قرار دادن مخالفان طرح خاطرنشان کرد: "شما می‌دانید که این طرح را در آغاز آقای ناطق نوری مطرح کردند که البته ایشان جزو اصلاح‌طلبان نیستند. پس از ایشان آقای لاریجانی این مسئله را پیگری نمودند که طبعا او هم جزو اصلاح‌طلبان محسوب نمی‌شود. تکلیف جامعه‌ روحانیت مبارز که با درخواست افرادی چون آقای عسگراولادی، باهنر و حبیبی به میدان آمد هم در این رابطه روشن است."