۱۳۸۹ فروردین ۱۳, جمعه

خامنه ای : عقب ماندگی یادگار استبداد است! / ما خیلی پیشرفت کرده ایم! ( این سخنان دروغ سیزده نیست و بواقع ادعا شده است)

دو هفته آغازسال نو برای رهبر جمهوری اسلامی روزهای پرکاری بود. از شمال شرقی تا جنوب غربی، از حرم رضوی تا جبهه های نور و اینک در نمایشگاه صنعت خودروسازی. رهبری با شعار سال نو که همت مضاعف و تلاش مضاعف خوانده بود، تلاش نمود تا از این فرصت برای کسب اعتباری که طی ماههای اخیر از دست رفته است، استفاده نماید.

بر اساس سخنرانی های منتشر شده در وب سایت رسمی رهبر جمهوری اسلامی، وی بیشترین دیدارها و سخنان را طی ده ماه گذشته با موضوع خاص " نخبگان"؛ "جنگ روانی" داشته است و اینک به فراخور سالی که نامیده و اقتصادی که فریاد وفغان از همگان بلند کرده در دیدارها و سخنان سال نوی خود اقتصاد و پیشرفت را هم یکی از محورهای اصلی قرار داده و تلاش دارد تا ایران را بعنوان نمونه ای از کشورهای پیشرفته که با تمسک به " اخلاق " و معنویت" توانسته، گردنه های خطیر تکنولوژی و صنعت را پشت سر نهد به جهانیان معرفی کند.

رهبر ایران در دیدار غیر منتظره ای که از شهر شوش داشت در سخنانی در جمع راهیان نور باز هم مثل همیشه به " توطئه دشمنان" اشاره کرده و تاکید نمود که امروز نیز توطئه‌های دشمنان زیاد است اما ملت ایران با ایستادگی خود، به این توطئه‌ها پوزخند می‌زند!

این سخنان در حالی گفته می شود که کشورهای گروه هشت با اجماع بر سر اقدامات ایران می روند تا دور تازه ای از تحریم ها علیه این کشور را اعمال کنند.

آقای خامنه‌ای با تکرار چندین باره در خصوص جنگ فکری وسیاسی علیه ایران، آن را سخت‌تر از جنگ نظامی خواند و تأكید كرد: ملت ایران نشان داد كه در جنگ در میدان‌های سیاسی و امنیتی، بصیرت و ایستادگی‌اش كمتر از بصیرت و ایستادگی دوران جنگ نظامی نیست!

اشاره وی به رویدادهای پس از انتخابات است که براساس تحلیل رهبری و مردان نزدیکش توطئه آشکار استعمار و استکبار و کشورهای خارجی بود. اعتراضی که در پی تقلب گسترده انتخاباتی بطور گسترده و هماهنگ از سوی مردم انجام شد و با خشن ترین شیو ه های ممکن در صدد سرکوب آن برآمدند.

کوی دانشگاه، جنایات کهریزک، دهها شهید، صدها مجروح و هزارها زندانی نتیجه این اعتراض بحق بود. اینک رهبری جمهوری اسلامی که بارها حضور مهندسی شده هوادارانش در نه دی و بیست و دو بهمن 88 نشانه وفاداری به نظام و بصیرت خوانده ، این بار نیز در خطه جنوب که یادگار مبارزات و اعتراضات مردمی است بار دیگر تکرار می کند.

عقب ماندگی یادگار استبداد

وی با تأكید بر لزوم همت مضاعف و كار مضاعف در همه عرصه‌ها، خاطرنشان كرد: ملت ایران باید عقب‌افتادگی دوران طولانی استبداد و دخالت خارجی را جبران كند.

رهبر جمهوری اسلامی توضیح نداد پس از 31 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، چگونه سایه عقب افتادگی دوران طولانی استبداد هنوز از این کشور رخت نبسته است. وی نگفت که ویژگی های یک نظام استبدادی چگونه است که اجازه بالندگی و رشد را حتی از عرصه صنعت و تکنولوژی هم سلب می کند.

رهبر ایران در عین حالی که در دیدار با بازدیدکنندگان جبهه های نور، از آثار عقب ماندگی گلایه مند است و آن را از بازمانده استبداد می داند؛ در سخنان دیگری با فاصله ای بسیار نزدیک از توهم تضاد پیشرفت و توسعه یافتگی و معنویت انتقاد می کند و بر این باور است که جمهورى اسلامى و حاكميت دين و اسلام اين توهم را ابطال كرده. ما مي خواهيم و مي توانيم هم عقلانى و منطقى و علمى و پيشرفته زندگى كنيم، هم در عين حال متمسك به ارزشهاى اخلاقى خودمان و پايبند به ايمان دينى خودمان و عامل به فرائض و لوازم زندگى مذهبى خودمان باقى بمانيم؛ بلكه در اين جهت هم پيشتر برويم!!

وی نمی گوید که چگونه می توان هنوز آثار و بقایای یک نظام استبدادی را به همراه داشت و در عین حال مدل و نمونه ای برای ابطال نظریه تضاد پیشرفت و معنویت بود.

ما خیلی پیشرفت کرده ایم!

در همین حال رهبر جمهوری اسلامی در اولین سخنرانی سال نو خود در جمع زایران امام رضا ( ع) می گوید: كشور آمادگى‌هاى زيادى دارد. عزيزان من! در اين سى سال، ملت و كشور در همه‌ى زمينه‌ها پيشرفت كرده است!! زمينه براى يك حركت عظيم و بنيانى، يك حركت محسوس كه اثر آن را در زندگى مردم بشود ملاحظه كرد، فراهم است. ما هم در زمينه‌ى زيرساختهاى اقتصادى پيشرفتهاى زيادى كرده‌ايم. در زمينه‌ى زيرساختهاى ارتباطى و مواصلاتى كارهاى بزرگى انجام گرفته است. در زمينه‌ى پيشرفت علمى و فناورى، يك روند پرشتابى از چندى قبل تاكنون آغاز شده است. ملاحظه مي كنيد؛ در زمينه‌هاى علمى، جوانان ما، دانشگاهيان ما، برجستگان و نخبگان ما به يك مراحلى دست پيدا ميكنند كه براى يك كشورى كه از مرحله‌ى دانش و تحقيق و فناورى و ابتكار علمى بسيار دور بوده است و فاصله داشته است، بسيار چيزهاى عجيبى است.

وی در ادامه با اول خواندن جایگاه ایران در جهان و منطقه افزود: جوانان عزيز! امروز در كشور شما چيزهائى كه ايران را در رديف ده كشور اول دنيا قرار مي دهد، يا در رديف هشت كشور اول دنيا قرار ميدهد، كم نيست. در بخشهاى مختلف، در بخشهاى علوم زيستى، علوم نانو، علوم فضائى، علوم گوناگون، شما مى‌بينيد دانشمندان كشور - كه عمدتاً هم همين جوانان پرشور و پرشوق و پرنشاط هستند - توانسته‌اند كشور را به اينجا برسانند كه بگويند در اين مقوله، ايران جزو هشت كشور دنياست؛ در اين مقوله، ايران جزو ده كشور اول دنياست؛ يعنى اين پيشرفت عظيمى است، اين يك جايگاه مهمى است براى كشور.

گفتنی است گروه هشت با 13.4% جمعيت 62.2% توليدات غيرخالص جهان را دراختياردارند. به اين ترتيب ، 182 کشورديگرجهان که تقريباً 86% جمعيت جهان را تشکيل مي دهند به کمتراز 38% توليدات ناخالص جهان دسترسي دارند. بر اساس آمار بانک جهانی سرانه تولید ناخالص ملی در کشورهای گروه هشت معادل چهل هزار دلار امریکاست که در خوشبینانه ترین حالت پیش بینی شده است که این رقم برای ایران در سال آتی به پنچ هزار دلار خواهد رسید.

رهبر ی در خاتمه این دیدار جوانان کشور را در سطح دنیا کم نظیر خواند و تأکید کرد: وجود چنین جوانانی، نوید بخش آینده درخشان کشور است .

گفتنی است در جریان اعتراضات انتخاباتی تعداد زیادی از این جوانان کم نظیر و نخبگان علمی کشور به جرم پرسش از رای خود بازداشت و تحت شکنجه های قرون وسطایی قرار گرفتند. سهراب اعرابی، کامرانی، رامین رمضانی، آیت اللهی، ندا آقا سلطان و ..... نیز قربانیان خشونت عریان، سربازان ولایی بودند. در همین حال تعداد بی شماری از جوانان کم نظیر برای یافتن مکانی امن و حفظ جان خود ناچار به ترک کشور و اقامت در کشورهای دیگر شده اند.

در حال حاضر علاوه بر ادامه بازداشت جمعی از همین جوانان، تعدادی از جانبازان جنگ تحمیلی و مجاهدان هشت سال دفاع مقدس و خانواده شهدای جنگ تحمیلی در زندانهای حاکمان اسلامی ایام خود را سپری می کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر